Legion(2017-)
Forum Zabava Serije

atom atom   31.01.2017 u 11:43

Priložena slika:

Žanr: Sci-fi,Drama,Action

Premijera: 8.2.2017

Serija prati Davida Hallera(kojeg tumači Dan Stevens) koji sa dijagnostikovanom šizofrenijom već par godina živi u ustanovi za mentalno obolele.David čuje glasove koje niko drugi ne čuje,i ubrzo upoznaje čoveka koji mu govori da su glasovi koje čuje stvarni i da on možda nije samo običan čovek.Serija je prva live action serija X Men-a.

Trailer: m.youtube.com/watch?v= ... MYBLY
FoX FoX   31.01.2017 u 14:53

eeee daaa ,ovu seriju sam video pre par dana na netu i baš sam hteo da vidim da li si napravio temu o njoj i zaboravih

Veoma zanimljiv plot i nadam se da će biti dobra serija.
atom atom   31.01.2017 u 15:28

Nadam se da će biti dobra inače volim filmove o X Menima,pa me zainteresovala ova serija.
Edy Edy   02.02.2017 u 13:19

Jedva čekam prvu epizodu! Serija ima fenomenalan trailer, i priča je odlična.

Za one koje ne znaju ovaj dio priče X-mena, Professor X, još poznat kao Charles Xavier, lider X-mena, je imao aferu u izraelu, iz kojeg je produkt bio sin po imenu David Charles Haller. Kada je imao deset godina, grupa terorista je napala njegov dom i on je po prvi put iskoristio svoje moći. Istopio je mozgove svih terorista i upio um vođe, nakon čega je pao u komu. Probudio se nakon nekoliko godina, i počeo da gubi kontrolu nad svojim psionskim moćima, neke od njegovih moći su telepatija, telekineza, pirokineza, kronokineza i mnoge druge moći.

Uprošteno: Jedan od najmoćnijih mutanta ikad čiji je um podjeljen na bezbroj ličnosti gdje svaka ličnost ima nevjerovatne moći, zbog čega se zove Legion. U stripovima je bilo rečeno da njegov um je dom za preko 200 omega-level mutanata (jedan mutant tog tipa je Apokalips, ako ste gledali film, znate koliko je moćan), i da svakog trena nove 'mutant ličnosti' se rađaju. U dijelu je rečeno da Legion može izazvati mutacije kod drugih ljudi oko njega nenamjerno.
atom atom   08.02.2017 u 15:52

Danas je premijera,dakle sutra se gleda
atom atom   09.02.2017 u 20:28

Skinuo sam prvu epku,ali nema prevoda još...sad nzm dal da gledam bez prevoda ili da čekam dok se neko ne smiluje da prevede
FoX FoX   09.02.2017 u 20:51

atom, Ma strpi se pa gledaj ko čovek
Ja nekad skinem engleski prevod i lakše mi tako nego na sluh da se oslanjam..
Cranium Cranium   09.02.2017 u 21:59

FoX (09.02.2017/19:51)
atom, Ma strpi se pa gledaj ko čovek
Ja nekad skinem engleski prevod i lakše mi tako nego na sluh da se oslanjam..
I ja to ponekad radim. Ili bez prevoda sa slušalicama, ili bez slušalica, sa engleskim prevodom. Lakše je kad ne moraš da slušaš šta kenjaju. Ipak nam engleski nije maternji da bi ga lagano čuli i obradili u glavi. Ma ni srpski nije lak.
Edy Edy   10.02.2017 u 17:09

Dobra prva epizoda Moglo je bolje, u neki ruku, malo je teško skontati šta je realnost a šta ne.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Hoće li Legion moći da nauči kontrolirati svoje moći? Ili će imati imati psihotične napade kao one u traileru? Dobra prva epizoda, gluma je tak-tak, mada mislim da je to namjerno zbog ove čitave teme o zapitkivanju šta je realno a šta ne. Nadam se da neće previše odugovlačiti sa tim, dosadit će uskoro ako svaka epizoda bude da 'skontamo razliku'...
FoX FoX   11.02.2017 u 03:25

Odgledao prvu epku.
Nije loše.
Ne očekujem previše od serije ali nadam se će biti zanimljivo

Inače,veoooomaaa konfuzna epka...
Ako svaki ludak proživljava ovakav scenario u glavi onda im stvarno nije lako

Forum početna