24(Serija)
Forum Zabava Serije

atom atom   14.02.2017 u 17:49

Priložena slika:

Cela sezona ove serije događa se u jednom danu, a svaka od 24 epizode prikazuje po jedan sat i događa se gotovo u realnom vremenu. U pitanju je dinamično akciono ostvarenje „24“, u kome glavnu ulogu tumači čuveni holivudski glumac Kifer Saterlend. On je Džek Bauer i nije uvek u prilici da igra po pravilima. Oslanjajući se na jedinstveni prikaz događaja u realnom vremenu serija „24“ prati nekoliko ključnih likova dok pokušavaju da se izbore sa događajima u danu koji nikada neće zaboraviti.

Bauer radi za losanđelesku Antiterorističku jedinicu i jedan je od najboljih agenata, ali i poznat po tome da je u stanju da uradi šta god je potrebno da bi uspešno završio misiju. U seriji koju najčešće karakterišu kao politički triler, u fokusu je agent koji u trci sa vremenom pokušava da zaustavi različite terorističke akcije. Od potencijalnog napada na predsenika, nuklearnih, bioloških i hemijskih pretnji, sajber napada, pa sve do zavera u okviru pravnog sistema i korporativne korupcije.

Auuuu davno sam gledao ovo,mnogo dobra serija ima sada remake 24:Legacy sa nekim crnjom i sranje je.Moram opet da odgledam original
FoX FoX   14.02.2017 u 23:45

Nikad me nije nešto privlačila ova serija Odgledao sam par epizoda,nije loše..
Aha video sam taj remake..reklamiraju ga na foxu valjda
atom atom   14.02.2017 u 23:48

Ne privlači te akcija,terorrizam i tako to? Na imdb ima dobru ocenu.
FoX FoX   15.02.2017 u 16:13

atom, Paa ne baš taj žanr krimi+akcija mi malo smor
Ne kažem da je loša serija ali eto.

Forum početna