Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

atom atom   08.03.2020 u 18:16

Jbt ja skinuo webrip,a sutradan izašao bluray gledaću webrip,mrzi me da opet skidam.
Welicak94 Welicak94   24.03.2020 u 22:32

Edge of Tomorrow (2014)
Zanimljiv film. Od mene 7.5/10.
Welicak94 Welicak94   27.03.2020 u 00:35

Lavender (2016)
Malo dosadnjikav, ali i donekle pristojan filmić.
Ocena: 6/10. Ali prava 6/10. Ako nemate šta za pogledati, pogledajte ovaj film. Nije dugačak, nije mnogo naporan, a utisak je da nije bio baš ni gubljenje vremena. Svakako ne must-watch.
PARTYzan PARTYzan   27.03.2020 u 02:22

Odgledao na RTS Enas Allos Kosmos 2015 (Worlds apart)

Pitak film, ćerka grčkog fašiste se zaljubljuje u sirijskog imigranta, žena mu se zaljubljuje u Nemca koji se preselio u Grčku a oženjeni sin započinje aferu sa Šveđankom ...

Sve ovo se zapravo skonta pred kraj filma, pošto film prividno teče kao omnibus. Al' su ga zasrali u raspletu : kakva ljiga Ćaletov pajtos fašista u pohodu na stari aerodrom (tamo su smešteni imigranti) mu slučajno upuca ćeru koja je bila kod svog dragog Sirijca. Gle slučajnosti, od svih stotina likova i likuša tamo, on upuca jedinog Grka tj. Grkinju i to baš ćerku njegovog istomišljenika ma daaaaj. Reditelj valjda imao ambiciju tzv. društveno odgovornog filma , da nam ukaže na toxičnost xenofobije bla bla bla ... I naravno na pogubnost fašizma bla bla bla eto iz protesta svi članovi porodice fašiste se pozaljubljivaše u strance ma daaaaj

Ova fašistička horda je valjda nešto poput ovih naših bolesnika tzv. narodne patrole samo što su one kod nas nažalost realnost a u Grčkoj fikcija, produkt imaginacije scenariste. Grci su nedavno protestvovali ! jer je Grčka napokon zatvorila granice za imigrante (kad je već vrag odneo šalu, pošto ih ima k'o kusih pasa, imaju svoje gradske četvrti ...)

A ove "narodne patrole" šta reći a ne zaplakati ... aj' što u 21. stoljeću jedna grupa umisli da je vlast to i ne čudi toliko, bolesnika je bilo, i biće, ali što vlast dozvoli da takve kreacije simuliraju vlast četrdesetih godina prošlog veka, bez ikakvih posledica ... To jeste zabrinjavajuće. Ali ovo je već za temu aktuelnosti. Ustvari nije ni za nju, eto bar neke koristi od ove pandemije - šteta je što su stale litije u Crnoj Gori ali bar su stali i bolesnici koji prepadaju već , i bez toga, istraumirane nesrećne migrante

Eto možda ja jesam isprozivao reditelja , ali verujem da bi on ipak bio zadovoljan kad bi pročitao ovu "recenziju" Pošto smo kao istomišljenici. Samo što ja svoja politička uverenja ne bih iskazivao u filmu a čak i kad bih - potrudio bih se da ne bude patetično.
Gendza Gendza   27.03.2020 u 10:07

brate nisam nacionalista ali tih migranata ima pun kofer i sve su muski oko 20-30 god to kad se razmnozi bice vecina u celoj evropi razmisli malo o tome a nase zakone uposte ne postuju
Gendza Gendza   27.03.2020 u 10:10

i da se izvinim znam da ova tema nije za ovde ali morao sam da ovo napisem jer napadaju zene po putu moju drugaricu bili sreli na put jedva pobegla od njih bio naisao jedan covek pa je pustili
Rapper Rapper   29.03.2020 u 01:09

Nije loš
imdb.com/title/tt1051906/ 7/10
Gendza Gendza   30.03.2020 u 09:39

youtu.be/So9T0h01uBM
dosta interesantan a i ruski je
Mixy Mixy   01.04.2020 u 19:31

Gone girl. Dobar film!
Gendza Gendza   01.04.2020 u 21:36

youtu.be/-05k2WkjPsY
poslednji srbin u hrvatskoj

Forum početna