Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

Welicak94 Welicak94   08.10.2021 u 22:11

The Guilty (2021)
Slaba prica, ali Dzejk Gilenhal je svakako dobro odglumio.
Ostavio sam ocenu 4/10.
Edy Edy   09.10.2021 u 12:30

Free Guy

Film sa Ryan Reynolds. Pravo zabavan. Ocjena 8.5/10
FoX FoX   11.10.2021 u 18:39

Fargo (1996) 

Opis: Džeri je u velikim finansijskim problemima i dolazi na ideju da izvede otmicu sopstvene supruge kako bi izvukao novac za otkupninu od svog tasta, imućnog škrtice.

Napokon da pogledam i ovaj film  Dobar, samo ga preteraše sa "ya"

Od mene ocena 7/10 

Clue (1985) 

Opis: Šest osoba je pozvano na večeru u vilu nepoznatog vlasnika. Prepun glumačkih zvezda, ovaj film, koji je nastao prema popularnoj društvenoj igri (cluedo), je zanimljiv po tome što postoje tri različita rešenja misterije. 

Nisam oduševljen. Prilično sam se smorio... Od mene ocena 5/10 
Welicak94 Welicak94   17.10.2021 u 23:47

Togo (2019)
Lep i tuznjikav film, baziran na istinitoj prici. Cuvena trka za serum 1925. godine u Americi.
Ja mu dajem 8/10.
twistex twistex   18.10.2021 u 12:30

Jungle Cruise-2021

Ah nije mi se svideo i dosta lici na pirate sa kariba.. Pokusavali su da bude smesno i mozda i jeste..maloj deci.. Posle sam morao i da premotavam 5.5/10

Kate-2021
Ova iz naslova je vrlo dobra u svom poslu placenog ubice ali to i nije neki zivot pa mozda bi mogla da se smiri skrasi i pocne decu da pravi.. Ali planove joj neko kvari jer biva otrovana i sad poslednje sate svog zivota lovi svog buduceg ubicu.. Jeste na momente preteran ali koji ovakvog tipa nije.. Vozi film drzi paznju i sto je najvažnije glavna glumica mi legla.. 7.5/10
Edy Edy   18.10.2021 u 14:53

Jungle Cruise (2021)
Poprilično bezveze. Ovo je mislim trebalo biti na fazon zadnjeg Jumanji koji je bio pravi uspjeh i dobar film. Isto bio u džungli i sa Dwayne Johnson, ali ovaj je sa pričom sličnom Pirates of Caribean. Romance između glavnih likova je bezsmislena, mislim glavni lik je 400 godina star, ali et, The Rock i glavni female lead, to mora biti zajedno. Sve u svemu, 5.5/10. Dao sam mu 6 na imdb, eto jer mi se sviđa mitologija i special effects. Ostalo nije vrijedno vremena.
Ah nije mi se svideo i dosta lici na pirate sa kariba.. Pokusavali su da bude smesno i mozda i jeste..maloj deci.. Posle sam morao i da premotavam 5.5/10
Nisam jedini vidim Mada sviđa mi se komedija u filmu, nije baš extreman, nije me nasmijalo nešto, ali jeste zabavan koliko toliko, ideja jeste da su vicevi užasno loši, to i jest vic. Malo 4th wall breaking humor.
Edy Edy   21.10.2021 u 16:23

The Witcher: Nightmare of the Wolf (2021)

Pravo dobar. Ocjena 8/10. Mada više je sedmica, ali ja sam Witcher fan, i ne preporučujem ako niste upoznati sa witcher pričom. Ili igrali igru ili gledali seriju ili čitali knjigu. Bar jedno od toga, inače nećete znati o čemu se radi.
twistex twistex   12.12.2021 u 21:11

Pogledao Venom 2..mozda bi ovakav prisiveni humor bio smesan tamo 90-tih ali sada nekako mi ne ide..takodje ni prica nije nesto.. Mozda efekti vade film za pozitivnu ocenu 6/10
Pogledao i Snake Eyes origin.. Nije lose malo tabanja pogledati s vremena na vreme.. 6.5/10
Poslednji Bond za divno cudo sam uzivao mada sam mislio da mi se nece svideti 7/10

Red Notice-2021
I za ovaj sam mislio da je bezveze i da su samo glumci mamac ali poprilično je zabavan i moze da se pogleda jos koji put 7.5/10
FoX FoX   14.12.2021 u 20:04

Captain Phillips (2013) 

Opis: Po istinitoj priči Kapetana Ričarda Filipsa. Filips (Tom Hanks) dobija upravu nad teretnim brodom, koji od luke u Salali (Oman) treba da dođe do Mombase (Kenija). U Adenskom zalivu, on i članovi posade izloženi su napadu mladih i nasilnih somalijskih pirata.

Nije loš. Drži pažnju.

6.5/10
Welicak94 Welicak94   09.01.2022 u 01:28

Ja sam upravo pogledao "Rear Window" iz 1954. godine...
Režija: Alfred Hičkok;
Film sam našao u nekoj random listi TOP50 misterija svih vremena, među hrpom filmova koje sam već i gledao, odlučio sam da pogledam i ovaj film, kultnog režisera...
Film čista smorčina. Misterija nula. Protraćena dva sata života.

Forum početna