Koji film ste poslednji gledali?
Forum Zabava Film

FoX FoX   29.05.2015 u 02:33

@cranium ...ima i gorih ovaj....znaci strasno....The Woods Have Eyes

a da ne spominjem ljudsku stonogu...ja bolesnik odgledao 1,2 deo...ne znam zasto...ogavan i najgluplji film koji sam ikada gledao evo izbacili i 3deo..dovoljno je trailer da pogledas...ne znam zasto prave te bzvzne filmove...
Welicak94 Welicak94   29.05.2015 u 02:41

Danas sam skoro ceo sat trazio normalan film da skinem da gledam... nisam uspeo u toj misiji... Dajte hitno nesto ALI DA VALJA, ne da bude solidno, ili ono kao "ok"... nego bas bas da valja
Cranium Cranium   29.05.2015 u 02:42

Ja znam za Hills have eyes.

Ovo neka parodija verovatno.

Human Centipede nisam gledao, niti imam nameru. Pričala mi ortakinja. Odvratno.

Poslednji horor je ovaj Muck koji sam gledao, a pre njega Lazarus effect i dobar je. Ubacio me u razmišljanje. Zbrzan je ali je ideja ekstra.
Cranium Cranium   29.05.2015 u 02:43

Weličko, koji žanr?
FoX FoX   29.05.2015 u 02:45

Welicko,Ex Machina (2015) znaci meni extra I ja tako zabagujem trazeci 2,3h film koji cu da gledam i na kraju ne nadjem nista normalno

mmmm...da ima i hills have eyes,meni on sasvim solidan...ali ovaj the woods...aaahahaha kraj je najjaci...lik se budi i shvati da je sve sanjao Nit je strasan,nit ima neku radnju...pfff...
Cranium Cranium   29.05.2015 u 02:48

I ja mrzim takve filmove. Aj mi daj neku preporuku za horor. Nemoj samo uklete kuće i ostalo. Hoću neke kilere brate.
FoX FoX   29.05.2015 u 03:00

Mirrors si gledao? Gledam sad Insidious 3 ima 8,9 ocenu ali samo 77 glasova :xD

ili The Children lud totalno.
Nznm brt...ne volim da preporucujem horore...dosta sam odgledao ali 90% njih je sranje...
Cranium Cranium   29.05.2015 u 03:11

Jesam Mirrors 1, onako, ne sećam ga se nešto. Znači da nije ostavio utisak. Insidious 3 izašao? Moram to da vidim. Čuo sam za ovaj The Children film, videću sutra trejler.

I ja sam dosta odgledao, ali utisak na mene ne ostavlja pa bar pola tih filmova. Sve je u glavi brate. Kako si gradjen, šta te zanima i ostalo. Ima dosta tih high budget filmova koji nikakav utisak ne ostave na meni. Kao ona lutka što se pomera. Ima 2 filma za tu lutku. Čak sam i u bioskopu gledao i ne sećam ga se nešto. Kad je sranje, sranje je. Recimo zombi filmove ne volim uopšte. Samo mi se jedan svideo ali da ga ne spominjem. Zato izbegavam World War Z iako je po trejleru perverzija.
atom atom   29.05.2015 u 11:37

FoX (29.05.2015/00:33)
CAM ti si lud al dobro..
Znaci max je ok? Bolji od prethodnih delova? Jbt...moram da pogledam taj film..1,2,3 deo...
Od prvog nije bolji,od ostala dva jeste.Pogledaj ti celu trilogiju starog Maxa,i na kraju odgledaj Fury Road
Tommy Tommy   29.05.2015 u 20:39

Kung Fury, haha, kakva filmčina.

Forum početna