Nemanjići
Forum Zabava Serije

atom atom   17.02.2018 u 18:42

Cranium (17.02.2018/17:30)
E jbg, necu biti tu.
E jbg javićemo ti mi koji pogledamo
Gendza Gendza   17.02.2018 u 22:09

los scenario kad se u starom veku govorilo vratio se tata
Gendza Gendza   17.02.2018 u 22:10

razocarao sam se. trebali su malo vise istoriski da je naprave i posle da je prodaju histori kanalu da vide stranci da i mi imamo istoriju
atom atom   17.02.2018 u 22:29

Opet loše,ja ne znam šta su oni montirali ovde,osim što su isekli par scena.

Vizantijski car govori makedonskim naglaskom izmišljena usvojena ćerka Nemanje,Raška koja nije ni postojala.Bitke su tragi komedija,polovina statista se uživelo u ulogu,a polovina ne zna ni mač da drži...Jedino naracija Vojina Ćetkovića kroz epizodu je bila dobra,ovo ostalo je koma.

Pogledaću i drugu sutra zbog Glogovca,Mićanovića i Ćetkovića mada sumnjam da oni mogu da izuku seriju iz propasti.
Gendza Gendza   18.02.2018 u 13:13

nisu trebali nista da izmisljaju nasa istorija je dovoljno interesantna i bez toga
atom atom   18.02.2018 u 22:24

Druga epka za nijansu bolja,ali opet nedovoljno.Lik koji glumi mladog Rastka je pokidao ulogu,ovi ostali glume kao da recituju
atom atom   25.02.2018 u 23:44

Rastko se zamonašio...pored freske Svetog Save.Kako?Time Travel?

Priloženi fajl : 1519598687.jpg (0.04 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   26.02.2018 u 13:00

E ovako,nakon treće epke su nas obrukali!Gluma očaj,scenario izgleda pisao Kristijan Gođubović.

"Skini mrak!", govori učitelj Prosigoje Rastku.

Saznali smo i da Nemanja ima problema sa čukljevima

" Jes' ti care normalan!",reče Nemanja sa dorćolskim naglaskom.

I kao šlag na tortu imamo elemente naučne fantastike,gde mladi Rastko putuje u budućnost da se zamonaši pod svojom freskom na kojoj ima oko 60 godina.

I eto,3 miliona evra za ovo smeće,koje nas samo bruka.Bjelogrlićeve Senke Nad Balkanom su remek delo za ovo.
Cranium Cranium   26.02.2018 u 14:02

Au brate, moram ovo da pogledam. Ja ne verujem da je toliko lose odradjeno. Amaterski znaci.
FoX FoX   27.02.2018 u 11:21

Gledao sam nešto malo prvu epku ali nisu mi interesantne nešto te istorijske serije ili filmovi...ali mo
da bih i gledao da su odradili seriju kako treba...
Inače, nabasao sam na jedan tekst

Ako nas je prva epizoda "Nemanjića" šokirala, a druga zbunila, sa trećom nema dileme - u pitanju je parodija. I nema ambiciju da bude istoriski dosledna ili epski spektakl koji će nas fascinirati, već da zabavi i nasmeje.

noizz.rs/bindzovanje/s ... vteh6

Forum početna