Muzika koja ne izlazi iz glave.
Forum Zabava Muzika

Cranium   28.04.2018 u 21:28

Update...i bilo je tako.

Inace, ovih par dana sa u alternative fazonu...pa naleteh u mojoj riznici na ovu pesmu. Koja hitcuga je ovo bila.

Incubus - Drive. youtu.be/fgT9zGkiLig

. Ali ovo je uglavnom jedini hit-hit.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   27.06.2018 u 01:10

Lauren Christy - The Color Of The Night
youtu.be/oKnMK-eqKfM

Sta ti je mozak jbt. Danas blejim sa drugaricom i ona krene da zapomaze od smeha na neke gluposti koju smo lupetali i uspe devojka da proizvede neki zvuk koji me je podsetio na neku pesmu. Ceeeeo dan ja pokusavao da se setim, odmah sam znao koja je melodija pesme, ali reci ne dolaze. Iiii setih se posle mnogo vremena, uspem da u glavi premotam i naidje mi "the color of the night" u odjavi pesme (zadnje sekunde) Ahahaaahaaa, mojoj sreci nema kraja. j**ooote koliko mi je trebalo vremena. Tako da, ova pesma mi danas nije izbijala iz glave, ali ne jer sam je pevao, nego jer nisam mogao da je se setim. Ali uspeo sam. Inace, ne znam kako je onaj smeh uspeo da me podseti na deo melodije ove pesme. Veeeze nema. Ahahahaah
Cranium Cranium   26.10.2019 u 19:40

Ahahahahahahahaha, nikad goru pesmu nisam cuo. Uuuzvm ko kraljica.
Cranium Cranium   11.11.2019 u 17:59

Lektira ulice...ne zato sto je repovao o tome o cemu je repovao, vec jer je na tako sirov i nenametljiv nacin stvarao sliku, u tako malo reci ostavi tako jak utisak.

Ceo prvi vers je ubitacan. U jednoj strofi rekao vise nego neki za ceo album.
Cranium Cranium   09.02.2020 u 23:36

Cuo sam i prve dve, ali mi nisu nekako ostavile "earworm" kao ova. Cuo sam je danas mozda desetak puta, naucio sam je napamet. Prezarazna. U prilog tome govori i odnos lajkovi/dislajkovi. Kida ova mala Bekvalac. Na tetku sta ces. Familijarno su lude u pm.

Edit: j**eeeem ti seme u picku. I dalje ne mogu da prestanem da slusam pesmu. Na kraju cu je zamrzeti. Koji benger. Za trecu pesmu, ovo je do jaja boost. Samo neka nastavi ovako. Ne ume da peva nesto specijalno, ali ima sluha do jaja. Za sada, dobro je krenula. Opasan ovaj bassivity.
Cranium Cranium   27.05.2020 u 21:58

Danas ako nisam poslusao ovu pesmu jedno 10 puta, j**es mi sve. Tako to ide kada cujes nesto sto nisi cuo 100 godina.

Pevali mi na maturi ja mislim. Nisam siguran da li je to bio koktel bend ili alegro bend, davno bese 2010. Slabo ja znam ove nase grupe sto imaju bendove u nazivu. Ali ove pesme se itekako secam. Bila hit svojevremeno. Uzeo posle da cujem sta jos imaju, imaju neki platinum collection kompilaciju, tebraaaaa. Ja ove pesme znam. Nemam pojma odakle, msm kapiram sa radija ali ono. Sok.

Za neki bend koji nemam pojma odakle znam toliko pesama, preko pola sa one kompilacije su sasvim kul. Jedino mi smeta sto su msm ono....tipicno sljakerski bend. Radili su pesme i u pop fazonu, ali i u narodnom fazonu. A te su im sranjeeee tesko. Zato su i nestali. Jbg
Cranium Cranium   06.09.2020 u 21:17

Ova Mabel pravi dobru karijeru, britanski stil je uvek bio stil za sebe. U svim zanrovima.

Forum početna