Drum'N'Bass
Forum Zabava Muzika

Edy Edy   16.03.2015 u 18:41

zvuči nekako vještački elektro varijanta? nije loša muzika, ali nije za 'casual' slušanje ja kad slušam ovo jedino što mogu zamislit jesu oni spajkovi za muziku one vizuelizacije koji plejeri puštaju, dok sa druge strane kad slušam nešto tipa nekog summer hita već mogu da zamislim sunce, naočale, nekog lika okreženog ženama na plaži ili bazenu... nešto na taj fazon fali mu taj vizuelni dio da tako kažem

PS: classic-electro mixevi mi nisu strani, oni su mi preči od ovog, dajete oštre elektro zvukove na klasiku i osjećaj 'mističnosti' i 'mekoće' bar meni

evo ovo ja volim kad je elektro beat prisutan:Crystallize - Lindsey Stirling
Edy Edy   16.03.2015 u 18:48

čak i kad je lindsey stirling u pitanju, da nije ovih spektakularnih video-prezentacija na youtubeu ne bi je niko slušao (gotov niko, ja bih nekad )
Cranium Cranium   16.03.2015 u 20:17

Uuuuuu, ekstra je, ali meni je ovo više kombinacija rock-a i dubstepa nego DnB.

Brutalna pesma. Eeee kad bi ja našao ovakvu akapelu.
Edy Edy   16.03.2015 u 20:18

Cranium (16.03.2015/19:17)
Uuuuuu, ekstra je, ali meni je ovo više kombinacija rock-a i dubstepa nego DnB.

Brutalna pesma. Eeee kad bi ja našao ovakvu akapelu.
to za moju ili foxovu kažeš ako kažeš za moju, ovo nije DnB ovo je electro-classic neka solistička varijanta, nećeš naći mnogo ovog
Cranium Cranium   16.03.2015 u 21:01

Za foksovu,tvoju nisam još poslušao
FoX FoX   16.03.2015 u 21:13

Jest kran,malo na rock vuce,ma vrh mi pesma a akapelu,tesko
Edy da cuo sam ovu dubstep violinu kul je...
Cranium Cranium   16.03.2015 u 21:25

Čuo sam ovo Edykino. Nije nešto. Premalo truda je taj neko uložio. Nadješ klasiku neku gotivnu i samo dodaš ritam i neke wooble zvuke. To bi i ja napravio jbt. Ideja odlična jbg, setio se neko ekstra fore.
FoX FoX   16.03.2015 u 21:32

Pa da...sad pokusavam da nadjem jos neku pesmu na foru one ali tesko
PARTYzan PARTYzan   16.03.2015 u 22:33

Meni se iz ovog žanra trenutno sviđa stvar koja se vrti na MTV-ju:Sigma & Labrinth-Higher youtube.com/watch? ... uuGt8 A za sve d'n'bassomane ako nisu čuli-dobra vest da na Exit dolazi kum ovog pravca Roni Size da ispraši tvrđavu
Edy Edy   16.03.2015 u 23:00

Cranium (16.03.2015/20:25)
Čuo sam ovo Edykino. Nije nešto. Premalo truda je taj neko uložio. Nadješ klasiku neku gotivnu i samo dodaš ritam i neke wooble zvuke. To bi i ja napravio jbt. Ideja odlična jbg, setio se
zato kažem niko je ne bi slušao da nije video-spotova. to je poguralo da se istakne sa idejom

Forum početna