Z Nation (2014 - )
Forum Zabava Serije

FoX FoX   28.11.2017 u 22:23

Priložena slika:

Nekoliko godina otkako je zastrašujući zombi virus poharao SAD, tim ljudi pronašao je čoveka koji je preživio virus.
Odluče da ga hitno prebace iz New Yorka u Kaliforniju kako bi u jedinoj preostaloj laboratoriji pokušali da otkriju lek za virus.
Iako su antitela iz tog čoveka jedina nada za lek, on krije mračnu tajnu koja bi mogla sve da ih ugrozi.

Auuu, ova serija je vrh, bar meni kao ljubitelju zombi žanra
Izbegavao sam je pa evo već 3.godine..mislio sam da je neka glupost, loša produkcija itd...
Evo uskoro završavam sa prvom sezonom koja je odlična. Tommy je negde napisao da se u ovoj seriji u par epizoda odigralo više toga nego u celoj jednoj The Walking Dead sezoni To je sasvim tačno.

Sviđa mi se totalno i nadam se da će i ostale sezone biti dobre.
Gluma je ok, uvek može bolje. Radnja je zanimljiva, uvek neka akcija.

Humor je umeren i baš po mom ukusu.
Za ovih par epizoda video sam po prvi put, zombi bebu, zombi hulka, naduvanog zombija, zvono slobode(liberty bell) koje kosi po ulici zombije, lika koji pada sa velike visine i u tom padu ubija zombije...i tako...urnebesno ludilo

Ako ovako nastave biće po meni 100x bolji od The Walking Dead...

Preporuka ljubiteljima apokaliptike i zombija
Cranium Cranium   29.11.2017 u 16:22

Veceras gledam prvu.
FoX FoX   29.11.2017 u 17:25

Ajd, ali nemoj da budeš previše strog
Serija je u produkciji Syfy tako da nije neka strava produkcija (B produkcija) i kasting.

Sviđa mi se atmosfera u seriji..baš se uživim u tu postapokalipsu.

The Walking dead je previše depresivan ako je poredimo sa Z Nation...čak su i dijalozi bolji u Z Nation..a i radnja..bar za sad

Eto meni se npr nije baš svidela treća i šesta epizoda...
Ali ostale epizode su kul

Eeee daaaa..i zombiji su brži u Z Nation, trče u TWD su sporiji od puža
FoX FoX   09.10.2018 u 11:41

Počela sezona 5.
Ahahah koji kraljevi
Sad je teško razlikovati zombije od ljudi jer su počeli da pričaju i da se plaše kad neko hoće da ih ubije

Kran, "večeras" kod tebe ima drugačije značenje
Cranium Cranium   09.10.2018 u 13:59

FoX (09.10.2018/09:41)
Počela sezona 5.
Ahahah koji kraljevi
Sad je teško razlikovati zombije od ljudi jer su počeli da pričaju i da se plaše kad neko hoće da ih ubije
Ahahahahahahahaha, a zaboravan sam. Veruj mi evo sad dok sam citao prvi post, zaboravio sam skroz da sam ga vec citao. Zacudih se da sam komentarisao vec

Forum početna