Biseri Miroljuba Petrovića xD
Forum Zabava Ostalo

atom atom   09.01.2018 u 00:19

Marić: Čekaj,lopata je medicinsko sredstvo?

Miroljub: Može da bude lopata,može da bude toljaga,može motka,šta ti se nađe pri ruci... Sad nemaš lopatu,uzmeš ovaj stalak od kamere i BAM BAM BAM!

atom atom   09.01.2018 u 00:21

"Nećeš da izađeš na izbore? Ideš pod mač bato,pod mač!"
atom atom   09.01.2018 u 00:24

"Vidi bato,da ti ja kažem nešto.Ideš ulicom i napadne te kamenjarka,prvo kažeš "čibe"!Ako neće,nogom BAM!"
atom atom   09.01.2018 u 00:29

"Ono sve drogirano,bolesno viču uaaaa,pale one baklje...Ja čim sam to video rekao sam Miroljube briši.Kidavela."
FoX FoX   09.01.2018 u 14:18

-Hej Miroljube, hoćeš da ti gledam u šolju?

-Može, evo idi pogledaj u wc šolju.
atom atom   09.01.2018 u 15:03

"Roditelji bre puštaju deci Tom i Džerija koji se jure sekirama,kolju se.E ali mi sada pravimo naše crtaće,ej znaš kakav crtać imamo,kao neki srpski junak se kolje sa turcima,znaš kakav je crtać ludilo."
Zvezdas Zvezdas   09.01.2018 u 15:45

Hahah atom otkad si ti poceo da pratis miroljuba? meni bilo najace kada je gostovao kod marica na happy u jutarnjem programu i kaze ja sam moje dete izpisao iz skole i vratio na selo
atom atom   09.01.2018 u 16:31

Ma smešan mi lik,mada lupa gluposti,ali ja mislim da se on sprda i to žešće
FoX FoX   09.01.2018 u 21:04

-"Znaš kakav crtani bratee..tamo neki srpski junak se roka sa turcima..znaš kakav crtani...Fenomalan...ono, u 2D ali vrh..."

Meni je ovo najjače...snima se nastavak pepeljuge: youtu.be/qddrGVQWw4E?t=6m15s "Pepeljuga. Zvala policiju. Oduzela mu decu."

"I ova vestica isto navija za crvenu zvezdu verovatno,a ima drugare partizane crne vrane,verovatno je prijatelj sa Josipom Brozom, posecuje redovno njegovu kucu cveca."

atom, ne sprda se brt..on samo kroz šalu priča sve to da bi ljudima bilo zanimljivo...inače uglavnom kaže ono što misli..

Ja se slažem uglavnom sa njegovim stavovima...nekih 60%...
U zadnje vreme ga uopšte i ne gotivim...ponavlja iste priče, uvlači se vučiču a ovaj mu zauzvrat da gostovanje na pinku i hepiju itd...prodao se za male pare...prolupao je skroz..ali da je smešan, smešan je...
atom atom   09.01.2018 u 21:17

FoX (09.01.2018/20:04)
-"Znaš kakav crtani bratee..tamo neki srpski junak se roka sa turcima..znaš kakav crtani...Fenomalan...ono, u 2D ali vrh..."

Meni je ovo najjače
A kad počne o demonima da priča

Forum početna