SMS prevara - POMOĆ!
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium   28.02.2018 u 17:18

I meni isto, ali jos se nisam zaj**ao. Opasni su govnari.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   28.02.2018 u 17:23

FoX (28.02.2018/16:00)
Pa da, opasni su..par puta mi se desilo dok sam surfovao netom na fonu da mi se otvori popup pa mi se otvori sms aplikacija, i tekst već ukucan, broj
Možda sam i ja maxinalno kliknuo.Problem je što imaju softver koji čim klikneš odmah pošalje aktivaciju bez tvog znanja i obriše je iz inboxa,tako da ne znaš da je aktvirana usluga i posle te oderu ako ne privališ kako da ih zaustaviš.
Welicak94 Welicak94   28.02.2018 u 21:23

Ja nikad nemam kredita tamo da ne moram da brinem hahaha
FoX FoX   28.02.2018 u 22:18

Moguće atom, postoji to sigurno..zato treba biti oprezan sa nepoznatim apk i sajtovima..

Hahha weki, a lako je tebi..ja postpaid pa mi samo fali ovakva prevara..

Ali te prevare i nisu toliko uspesne ako imas dobru zastitu na telefonu..

Ja kad god saljem poruku npr za busplus, uvek mi izadje potvrdna informacija da se poziv naplacuje i ja onda kliknem ok..
Ili za telenor nekad nesto kad aktiviram isto mi iskoci upozorenje...
E sad kapiram da je tesko zaobici tu zastitu tako da atom ne znam kako je tebi uspelo da te prevare
Zvezdas Zvezdas   28.02.2018 u 22:22

FoX (28.02.2018/21:18)
Moguće atom, postoji to sigurno..zato treba biti oprezan sa nepoznatim apk i sajtovima..

Hahha weki, a lako je tebi..ja postpaid pa mi samo fali ov
Dovoljno je da klikne na neku reklamu slucajno i da mu posalju poruku moguce i da oni nabasaju na broj i salju sms dok se ne odjavis,ja sam imao takvih problema,u telenoru su mi rekli da se odjavim i da cuvam tu sms poruku,a oni su nemocni da ih suspenduju jer ih stiti zakon...

Forum početna