La Casa De Papel(2018-)
Forum Zabava Serije

atom atom   15.05.2018 u 21:11

Priložena slika:

Opet Netflix i opet hit!

Španska serija u produkciji Netflix-a.
Tajanstveni lik po imenu "Profesor" planira da izvede najveću pljačku u istoriji.Za taj poduhvat je sastavio tim kriminalaca.Tokyo,devojka koja je master u pljčkanju banaka i koja se nalazi na interpolovoj poternici.Berlin,vođa bande.Moskva,stručnjak za obijanja.Rio,IT ekspert.Najrobi,falsifikatorka.Helsinki i Oslo dva Srbina,dežurni snagatori(likovi su zaista naši glumci,čak u seriji pričaju na našem.)

Pet meseci brižljivog planiranja svakog detalja i mogućnosti... i konačno, 11 dana opsade sa 67 talaca u zgradi Nacionalnog zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, okruženog elitnim policijskim jedinicama će odlučiti da li će izaći iz ove samoubilačke misije kao pukovnici ili pokojnici.
Cranium Cranium   16.05.2018 u 10:04

Spanska spanska ili latino spanska? Ako je ovo prvo, mogao bih da pogledam.
atom atom   16.05.2018 u 10:35

Cranium (16.05.2018/08:04)
Spanska spanska ili latino spanska? Ako je ovo prvo, mogao bih da pogledam.
Španska.
atom atom   17.05.2018 u 20:25

Kako je dobra pesma u uvodnoj špici

Djomla97 Djomla97   28.04.2020 u 22:59

Proslo je vec tri godine od emitovanja prve epizode najgledanije Netflixov serije. Ja sam poceo da gledam, pre par dana. Ono, odusevljen. Zaista skroz drugacija serija. Verovatno ste svi culi za ovo. Ali, ako neko nije, u piranju je spanska serija o grupi kriminalaca koji planiraju pljacku fabrike za stampanje novca. Sto se prve sezone tice, 13 epizoda ciste zabave! Pun pogodak. Ono sto me posabno odusevljava, je muzika.

Ps: Atom je pisao, ili pravio temu za ovu seriju. Ali u pretrazi nadjem nesto, ali ne mogu da otvorim. Pa ako je do mene, Fox izbrisi ovu temu.
FoX FoX   29.04.2020 u 00:30

Djomla97 (28.04.2020/20:59)
Proslo je vec tri godine od emitovanja prve epizode najgledanije Netflixov serije. Ja sam poceo da gledam, pre par dana. Ono, odusevljen. Zaista skroz
Nije do tebe Zeza pretraga, moraću da je sredim jednom za svagda
zenon zenon   29.04.2020 u 02:30

Dobra je serija.Poceo aam da je gledam pre neki dan
DID
Didi  
 30.04.2020 u 00:40

Pogledala sve epizode. Fantastična. Malo me razočarala posljednja sezona radi pojedinih likova.

Forum početna