KSHMR [sve ovde]
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   07.10.2018 u 19:04

Edy (29.08.2018/09:57)
Ma svaka pjesma je ista ba što se tiče muzike ovih dana.

Pazite ovo:

youtube.com/watch? ... akU4I

Ljudi odpjevaju tonu i tonu
Eeeeee zato postoji tooooliko instrumenata. Kada bi sve pesme bile na klavijaturi, to bi tek bio buckuris. Ne znam, nisam muzicki obrazovan da znam na koliko chord-ova se muzika svira danas, ali sam i sam primetio da neke pesme buuukvalno mogu da se nastave jedna na drugu.
FoX FoX   18.10.2018 u 20:25

Hm

kran, youtu.be/gRPGvjL623w?t=393
Cranium Cranium   18.10.2018 u 22:14

FoX (18.10.2018/18:25)
Hm

youtube.com/watch? ... L623w

kran, youtu.be/gRPGvjL623w?t=393
Sta je sa zvukom???? Susti, ne cuje se nista.
Welicak94 Welicak94   18.10.2018 u 22:18

Ne kapiram sta sa zvukom i po komentarima mnogi kazu kako ne valja zvuk
Kod mene sve odlicno jbt
Ali dzabe, ne razumem ga nista
Cranium Cranium   18.10.2018 u 23:00

Welicak94 (18.10.2018/20:18)
Ne kapiram sta sa zvukom i po komentarima mnogi kazu kako ne valja zvuk
Kod mene sve odlicno jbt
Ali dzabe, ne razumem ga nista
Samo se intro cuje. What about making your sound better
FoX FoX   18.10.2018 u 23:03

Daaaa faaak Ja sve lepo čujem i na sluškama i na zvučnicima

ahaha weki..jbg.. brblja o produciranju..bogami, ja ga dosta toga razumem(sve skoro)...aa kad sam ušao delimično u te vode, čačkanjem fl studija
Cranium Cranium   18.10.2018 u 23:19

FoX (18.10.2018/21:03)
Daaaa faaak Ja sve lepo čujem i na sluškama i na zvučnicima

ahaha weki..jbg.. brblja o produciranju..bogami, ja ga dosta toga razumem(sve sk
Evo sad sam stavio sluske i cujem sve ekstra. Zvucnik na fonu mi ne reprodukuje u stereo. Zato se cuje samo sustanje. Elem, sta serete. Engleski mu je saaasvim pristojan. Bolje prica on nego evrovpljani. Sve sam ga razumeo.

Whhhhaaaaaat??? Sample packs over starting from scratch???? Izgubio je moje postovanje. Salim se, realno sto bi gubio sate i sate sa dizajniranjem kada moze lepo da skine i izabere lep zvuk na koga su drugi utrosili sate i sate

Vidis lisice, trebaju ti casovi klavira znaci.
FoX FoX   19.10.2018 u 00:37

Cranium (18.10.2018/21:19)
Evo sad sam stavio sluske i cujem sve ekstra. Zvucnik na fonu mi ne reprodukuje u stereo. Zato se cuje samo sustanje. Elem, sta serete. Engle
Eeee šta ti je xiaomi...fura mono

Pa i ja kažem..a kako i ne bi bio kad je rođen u Kaliforniji Nego ima taj neki problem kad priča. Mana, šta li je.. A možda i nije

Hahahah i ja sam se iznenadio... Možda nije skapirao pitanje Jbt ima gomilu njegovih sample paketa koje vidim koriste ostali poznati electro producenti... i to baš ima dosta "indija" fazona.

Hahahaha može se valjda i bez toga Eto mogao bih da probam da nadjem templejte pa da prostudiram malo
Cranium Cranium   19.10.2018 u 00:46

FoX (18.10.2018/22:37)
Eeee šta ti je xiaomi...fura mono

Pa i ja kažem..a kako i ne bi bio kad je rođen u Kaliforniji Nego ima taj neki problem kad priča. Mana, šta
Kupujem novi uskoro Pa se javljam. Ma opasan je Kshmr, evo sad listao temu, zaboravio skroz na onaj incident sa semplovanjem eminema. Mislim da je cak Eminem radio i produkciju za "Say Goodbye To Hollywood" , uz koprodukciju nekog (Resto ili Elizondo) Aaaala bi pukla tuzba da je Kshmr malo poznatiji ili da je ovo official da uzima pare za pesmu. Ojadili bi ga. Namazan je i on Budi siguran u to. One trake tipa jungle whistle i sve sa tog EP-ja, potpisujem da je sve semplovano.
FoX FoX   23.10.2018 u 22:53

KSHMR gotivi Eminema Nije isključeno da se poznaju privatno

Pa moguće...mada čisto sumnjam da je toliki "kradljivac"

Inače.....novo od njega...

KSHMR & Bali Bandits ft. Jason Zhang - Lucky Chances (Mixtape).mp3

Forum početna