Vas IMDb profil
Forum Zabava Film

Edy Edy   17.10.2018 u 17:13

Imate profil na IMDb? Podjelite vasu listu gledanih filmova ovdje. Watchliste na imdbu su super nacin da se pronadje sta zanimljivo.
Edy Edy   17.10.2018 u 17:20

Evo mene.

Web IMDb - Profile
Mobile IMDb - Profile
PARTYzan PARTYzan   18.10.2018 u 02:12

Mog ID-ja na bf-u ima više nego na prosečnom privatnom fb nalogu, samo još eho prostate što nisam postavio...turio bih i IMDB ali ne daju mi
FoX FoX   18.10.2018 u 21:13

Ja ću samo da bacim rating listu koju redovno nakon odgledanog materijala, apdejtujem...pa koga zanima

imdb.com/user/ur45 ... tings

Napomena! Ocene nisu merilo, nekim filmovima koji su realno bzvz sam dao malo veće ocene jer su mi "legli" pa ajd malo da "poguram" ekipu koja stoji iza filma ...

Primer: Extinction (2018) Često, kad posle nekog vremena nabasam na neki film ili seriju, vidim da sam dao visoku ocenu, promenim ocenu Evo i za to primer, Under the dome serija...kad sam gledao prvu sezonu, bio sam pod utiskom i bila mi je ok...dao sam joj ocenu 8. Sad nakon svih odgledanih sezona, spuštam sa 8 na 5... Tako da tako ja to otprilike radim
PARTYzan PARTYzan   18.10.2018 u 22:00

Aha, znaci ocena ti zavisi od toga na koju si nogu ustao i kako vetar duva ;-) pih bre ja mislio ti si objektivan i stabilan tip Ja sam 9 i 10 dao i nekim filmovima koji su limunade i po tipa parodije ali sto ti kazes legli mi
FoX FoX   18.10.2018 u 22:36

Pa otprilike tako Pa pazi, moje ocene na bf su objektivne donekle...a na imdb tu i tamo

Forum početna