Koreni TV serija
Forum Zabava Serije

Djomla97 Djomla97   23.10.2018 u 23:55

Je l'gledao neko prvu epizodu? Utisci?

Za sad, serija dosta obecava. Vrhunski su je odradili, nema sta. Jezdic i Lausevic izdominirali. U moru nasih novih serija, ovo je pravo osvezenje. Ali ono.. Od onakvog romana je jako tesko napraviti losu seriju.
atom atom   24.10.2018 u 00:22

Nisam a i neću.Dosta mi je naših dramskih serija.
FoX FoX   24.10.2018 u 00:30

Naše nove serije izbegavam u širokom luku Bacio sam pogled na par serija i ovih na rtsu i na prvoj...meni to totalno bzvz..jedino Vojna akademija ima taj neki ok šmek.

Ali za ovu seriju sam negde pročitao da je sve ono što "Nemanjići" nisu kaoo, dobra prva epizoda..
atom atom   24.10.2018 u 00:32

FoX (23.10.2018/22:30)
Naše nove serije izbegavam u širokom luku Bacio sam pogled na par serija i ovih na rtsu i na prvoj...meni to totalno bzvz..jedino Vojna akademija i
Senke nad Balkanom je brutalna serija.Jedina koja valja
PARTYzan PARTYzan   24.10.2018 u 00:36

I meni je dosta naših serija, takođe ih izbegavam. Prva posle Ljubav navika panika koja mi je bila po ukusu je Montevideo ako se to može smatrati serijom. Posle toga ništa. Štagod se davalo bacio sam pogled ili bar trejler ali ...
FoX FoX   24.10.2018 u 00:36

atom, Bacio sam malo pogled ali sve je to meni nekako izveštačeno...dijalozi su na fazon američkih serija. Ubice mog oca su mi žešći šit
Da nema Vuka možda bi i bila serija donekle ok... Ali i to što sam gledao, gledao sam uglavnom par minuta i to zbog Nine Janković
Djomla97 Djomla97   24.10.2018 u 00:54

Uglavom, ni ja ne gotivim nase serije, tu pre svega mislim na ove nove. Ali ovo je nesto drugacije. Ako nastave da se drze strogo romana kao do sad, bice serija skroz okej. Ima prva epizoda na netu, pogledajte. Prijatno cete se iznenaditi.
FoX FoX   24.10.2018 u 01:50

Jedini žanr koji paše nama balkancima je komedija... To nam nekako prirodno stoji.
Valjda će to jednog dana shvatiti režiseri, producenti..

Već zamišljam scenario... "Srbi(ili balkanci) u svemiru"
Priča prati grupu ljudi koja se nalazi u medjunarodnoj svemirskoj stanici..
Misterija/Triler/Komedija..

E to bi bio hit

Pobegao sam sa teme Aaaa možda odgledam jednog dana..
PARTYzan PARTYzan   24.10.2018 u 02:02

To bi bio protivprirodni blud
Tommy Tommy   19.04.2019 u 05:08

jel ima i ovdje Kunta Kinte? youtube.com/watch? ... 5V-lA

Forum početna