Koju muziku slusate ovih dana?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan   12.04.2019 u 00:48

objasnio sam već zašto sam pomenuo repere, zbog sličnih argumenata onih koji pokušavaju da ospore njihovo muziciranje.
Što se ove tiče, meni se upravo ta originalnost i ekscentričnost ne dopadaju. Taj "luda sam, dark sam" fazon. Prvo sam čuo stvar i po prvim taktovima namirisao nešto moćno. A ondak video spot, čini mi se na Play TV. Logično da (mi) je ona pesma značajna i nedosadna čim je u ovoj temi (znači, ne šta trenutno slušate, već na repeat )
Ona koju sam turio pre nje je sigurno manje značajna, trivijalnija što ne znači da je retardirana.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
PARTYzan PARTYzan   12.04.2019 u 00:59

Kad sam već pomenuo američki haus a skroz je u ovoj temi- ovu stvar iako je iz 2013. slušam pre i posle šljake, a ponekad i gajbi youtube.com/watch? ... c1Aro
Cranium Cranium   03.10.2023 u 21:15

Da li su me godine smirile? Nikako, i dalje sam bolesnik, i dalje se lozim na ovakvo kidanje. A rep necu ni da spominjem, tu se pomalo umaram i posustajem. Sve ga manje ima u obliku kakvog ga zelim, a ne mislim na muziku. Tekstove sam prerastao, ne loze me gluposti vise.

PS....Ovaj bend intenzivno slusam poslednjih mesec dva. Kombinacija Breaking Benjamina i Marilyn Mansona. Benjamin za stil pevanja, Menson za stil sminke i samu pojavu
PARTYzan PARTYzan   15.10.2023 u 16:53

novi Drake, i J Cole
m.youtube.com/watch?v= ... 6a1Us

Forum početna