Sa kim bi ste...
Forum Ljubav i Sex Sex, jebeš ljubav xD

Cranium   30.07.2017 u 22:18

To je zato sto su srbi culi za do 20 glumaca/glumica i gledali ih na nekom filmu, pa misle da je to to. Vrhunac "lepote". Meni je onakva "muska" Sandra Buljok bolja od Dzulije Roberts koja je kao mis neki brate. Ali to ti je tako kad ludi srbi istripuju.
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   12.02.2019 u 15:07

Bibi Reksica
Cranium Cranium   12.02.2019 u 17:55

FoX (12.02.2019/14:07)
Bibi Reksica
Mislim da je vreme da update-ujemo onu temu "crush-evi iz detinjstva" uz ogradu od "detinjstva" Znači Reksa? Ali Ora je Ora, evo ja se nadovezujem...Rita Ora (namontirana) Ima bejbifejs, lepe oci, zgodna je, plavusa...Ih
FoX FoX   12.02.2019 u 19:29

Da, više je za tu temu

Reksa Simpatična mi je, mada sam to primetio u ovom videu youtube.com/watch?v=UAjdFm8SsQs a ima i dobrih fotki
Ali ima taj kurvinski fejs

Rita je ozbiljna Dobra je. Jedino što mi se ne svidja nešto sa kilo šminke i njen osmeh... ima golema usta
Cranium Cranium   12.02.2019 u 19:39

FoX (12.02.2019/18:29)
Da, više je za tu temu

Reksa Simpatična mi je, mada sam to primetio u ovom videu youtube.com/watch?v=UAjdFm8SsQs a ima i dobrih fotki
Ahahahaha, u ovom videu ako sam je dvaput pogledao u facu. Ahahahaha, namerno nam ovo rade. Primetio sam da ima nadogradnju trepavica, i to losu. Bas mu ga dala po onom barbie look-u zbog biznisa. Ima svoje lutke, prodaju se ko alva verovatno.

Ima ima kurvinjsku facu, mada to je gluma.

Pa i ova tvoja ima kilo sminke.

Ne svidja ti se sto ima golema usta. Ahahahahahaha, znas sta bih ti sad rekao.
FoX FoX   12.02.2019 u 20:39

Cranium (12.02.2019/18:39)
Ahahahaha, u ovom videu ako sam je dvaput pogledao u facu. Ahahahaha, namerno nam ovo rade. Primetio sam da ima nadogradnju trepavica, i to losu.
Hahahah čudi me da se psajko nije javio sa replikom za velika usta Pa msm, baš razjapi usta kad se smeje

Daa, barbie look.
Ima svoje lutke? Bože sačuvaj

Pa ima dosta šminke ali je šminka čini lepšom, što je redak slučaj kod žena
Cranium Cranium   12.02.2019 u 20:47

FoX (12.02.2019/19:39)
Hahahah čudi me da se psajko nije javio sa replikom za velika usta Pa msm, baš razjapi usta kad se smeje

Daa, barbie look.
Ima svoje lutke?
Nešto ovako.

Lep osmeh ima, ali stvarno siroko mnogo.

Forum početna