Državni Službenik(2019-)
Forum Zabava Serije

atom atom   25.03.2019 u 21:21

Priložena slika:

Domaću televiziju,od skoro su preplavili novi žanrovski projekti kada je reč o serijskom programu.

Iako nam je praksa bila da samo snimamo drame i komedije,sada je došlo vreme da se to promeni. Prvi,koji je uveo krimi triler u domaći serijski program je Dragan Bjelogrlić,čija je serija "Senke nad Balkanom" oduševila region ali i nas same. Druga je krimi serija "Besa", koja govori o odnosu Srba i Albanaca.

Nova serija,mts-ovog kanala SuperStarTv " Državni Službenik",pomerila je granice srpskog serijskog programa. Ovo je prva srpska špijunsko-akciona serija,pod rediteljskom palicom Predraga Gage Antonijevića,a po scenariju Dimitrija Vojnova.

Serija prati Lazara,agenta naše obaveštajne službe(BIA) koji pokušava da sazna šta se to sprema,i šta je to "počelo",te naznake dobio je od Nemačkog diplomate.

Glavnu ulogu igra Milan Marić,dobro poznat ruskoj publici po glavnoj ulogi u filmu " Dovlatov". Pored njega tu su i Nebojša Dugalić,Žarko Laušević,Tihomir Stanić i mnogi drugi.

Serija je snimana i na Kosovu.
atom atom   25.03.2019 u 21:38

Pogledao sam prve dve epke(2 epizode su prikazali juče)

Moram da kažem da mi se dopalo. Jedina mana je što se pojavljuje Okanović,koji mi ide na nerve,mada njegova uloga će biti kratka. Ali,ako zanemarimo njega,ovo je sasvim dobro urađeno. Ima jedan Šiptarski glumac koji se pojavljuje na kraju druge epizode,kako dobro glumi mamu mu Šiptarsku . Elem,sviđa mi se što su se naši reditelji malo dozvali pameti,i što su počeli da misle na malo mlađu publiku,a ne samo na matorce.

Dugalić je glumčina opasna! A Marić je najbolji od ovih mlađih koji igraju ovde.

Forum početna