Grupa(2019-)
Forum Zabava Serije

atom atom   15.10.2019 u 11:23

Priložena slika:

Nova domaća krimi serija,prati život tajkuna,policije i tinejdžera.

Luka i Vanja su dva brata koji žive na Dorćolu sa samohranom majkom. Mlađi brat Vanja pokušava da se afirmiše na sportskom terenu. Dok se stariji Luka bavi dilovanjem. Zaplet počinje kada Luka na jednoj kućnoj žurki upoznaje devojku Danicu,kojoj prodaje ekstazi,nakon čega ona umire padom sa terase. Luka se nalazi u procepu između moćnog biznismena(otac Danice),i inspektora Gage koji pokušavaju da ga se dočepaju.
Cranium Cranium   15.10.2019 u 12:41

atom (15.10.2019/09:23)
instagram.frix8-1.fna. ... n.jpg

Nova domaća krimi serija,prati život ta
I sad ce glupa deca da se naloze na kriminal, direktno preko javnog servisa. Nisam pratio epku, nemam ni zelju. Prerastao sam ja ove mlake pricice. Zasto uvek neko mora nekom da bude rod u zapletu? Vidim da je mali Mili uspeo da napravi neku karijericu od hajpovanja samog sebe. Evo ga glumi u seriji, a ima sve ukupno 10 pesama. Izgleda da je svaka reklama dobra reklama. A inace kruze price (neosnovane ali jbg) da je druknuo pola Mirijeva za izlazak iz zatvora. To pricaju deca po internetu, koja ni ne znaju sta je ulica i kako funkcionise pravosudje. Preokrenuo lepo batica u svoju korist, ispao je bad guy ali bole ga ku**c, zgrnuce pare.
atom atom   15.10.2019 u 18:18

Cranium (15.10.2019/10:41)
I sad ce glupa deca da se naloze na kriminal, direktno preko javnog servisa. Nisam pratio epku, nemam ni zelju. Prerastao sam ja ove mlake pricice. Z
Ma ja ne gledam zbog Milija,Mili je pajserčina. Pogledao sam prvu,čisto da vidim o čemu se radi.

Forum početna