Kupovina preko interneta
Forum Tehnologija Internet

zenon zenon   15.07.2020 u 01:51

Skoro sve prodavnice uzimaju robu od kineza (aliexpress).
Evo trebao sam web kameru da kupim u winwin i rekli su da nece u skorije vreme dobijati neku robu.
Gendza Gendza   15.07.2020 u 10:30

Welicak94 (14.07.2020/23:22)
Gendza, Ja sam recimo kvalitetom robe zadovoljniji u Tehnomaniji nego u drugim konkurentskim prodavnicama. Doduse, u Tehnomaniji sam poslednji put ku
sta znam cujem ljudi kukaju koji su kod njih uzimali tv ili neku drugu tehniku da se brzo kvari a servis je ocajan. trenutno je za mene gigatrin ok ali je dosta digao cene
atom atom   15.07.2020 u 14:23

Welicak94 (14.07.2020/23:22)
Gendza, Ja sam recimo kvalitetom robe zadovoljniji u Tehnomaniji nego u drugim konkurentskim prodavnicama. Doduse, u Tehnomaniji sam poslednji put ku
Ne znam kakav je kvalitet robe,ali im je organizacija nula. Čekam već 7 dana da mi obrade porudžbinu,i ništa. Kontaktirao sam ih,ali uvek je odgovor "proverićemo šta se dešava" i na tome se završava svaka dalja komunikacija.
atom atom   15.07.2020 u 17:04

Ja: Znači isti dan kada sam poručio artikal ste mi skinuli sa računa novac,i ako na vašem sajtu piše da novac skidate tek kada se roba dostavi na adresu kupca. Znači 7 dana ja i dalje čekam da dobijem to što sam platio.

Tehnomanija:
Poštovani, vaš porudžbenica je i dalje u statusu nova, poslali smo zahtev nadležnoj službi da se proveri šta se dešava sa vašom porudžbinom.

Ja: Da sam naručio paket iz Kine,pre bi on stigao nego što bi ste vi dostavili artikal koji sam već platio. Ajde da sam uzeo opciju plaćanje pouzećem,pa i da razumem. Nego je artikal već plaćen i skinuta mi je ta svota novca sa računa. Ako imate mnogo narudžbina i niste u mogućnosti da robu isporučite u zadatom roku(koji ste vi sami propisali) onda mi lepo vratite novac na račun,pa da tražim negde drugde...

Tehnomanija:
Poštovani, poručeni model nama na stanju da li želite drugi sličan proizvod ili želite otkazivanje porudžbine i povrat novca?

Ko koga jeb* ovde
zenon zenon   15.07.2020 u 18:08

Oni nisu normalni.Ko zna koliko bi cekao da ih nisi zvao.
Ja bih uzeo novac nazad pa nek se slikaju.
atom atom   15.07.2020 u 18:23

Nisam ih zvao, kontaktirao sam ih preko Fejsbuka.
Serz Serz   15.07.2020 u 23:54

Pa da, ali samo Kupujem Prodajem. Do sada nisam imao problema, jer sam uglavnom gledao ocene prodavaca, kao i varijante iz mog grada oglase, iz Pozarevca, u fazonu da se vidimo lično, tj lično preuzimanje. Tako sam nabavio kompletnu opremu za neke unplugged svirke. Bitno je da se ne zalećeš, već da lepo pročitaš oglas, jer može da bude i dvosmislen, tipa, nešto je na fotki na oglasu, a u opisu drugo, a ti se zaletiš gledajući fotku. Mislim, meni se nije dešavalo tako nešto, ali, čisto kažem, da se detaljno vidi oglas, pa tek onda naručivanje.
atom atom   16.07.2020 u 00:07

Isplati li se uzeti ovakav tablet?

Samsung Galaxy T510
Broj jezgara Osam jezgara
RAM memorija 2GB
Interna memorija 32GB
Internet konekcija WiFi
Rezolucija 1920 x 1200
Platforma Android
Boja Crna
4G (LTE) Ne
GPS Da
Dijagonala ekrana 10.1"
Operativni sistem Android 9.1 Pie
Tip panela TFT
Tip procesora ARM
Grafika Mali-G71 MP2
Proširenje memorije microSD (TransFlash) do 512GB
Kamera Prednja/Zadnja
Mikrofon Da
Zvučnici Stereo zvučnici
Bluetooth Da
Mogućnost poziva Ne
USB USB 2.0 Type-C
Izlaz za slušalice Da
Docking konektor Ne
Tastatura Ne
Baterija Lithium ion 6150mAh
Opis ekrana 10.1" WUXGA , osetljiv na dodir, sposobnost ekrana da registruje više različitih pozicija Rezolucija: 1920 x 1200 piksela
Opis procesora Exynos 7 Octa 7904 (2x 1.8 GHz ARM Cortex-A73, 6x 1.6 GHz ARM Cortex-A53)
Opis memorije 2GB LPDDR4X
Opis internet konekcije 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80 Bluetooth v5.0
Opis kamere 5.0 Megapiksela (prednja), 8.0 megapiksela, autofokus (zadnja)
Dimenzije 149.4 x 245.2 x 7.5mm
Težina 469g
Formati reprodukcije Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM Audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Senzor Brzinomer
Opis grafike ARM Mali-G71 MP2
Welicak94 Welicak94   16.07.2020 u 18:01

Zato najbolje odes u radnju, kupis. Gigatron i Tehnomanija imaju na sajtu spisak radnji u kojima je stavka dostupna. Do sada je uvek bilo tacno... Ja sam jednom cekao zvucnik mesec i po dana a mogao sam da ga kupim u radnji za 2 minuta i nikad vise.
FoX FoX   16.07.2020 u 18:27

Ja kupujem u WinWinu već godinama. Uglavnom preko njihovog sajta.

Nemam zamerke. Uvek je isporuka brza (2-3 dana) i
Ako nešto crkne, odnesem i zamenim. Ljubazni su.

Jednom se desilo da sam poručio neku sitnicu, nakon par sati me pozvali i rekli da to što sam poručio nemaju na stanju. Uzeo sam drugi model.

Jedina sugestija za njih bi bila da svoje dugogodišnje korisnike nagrade sa nekim popustima ili slično

Forum početna