Deezloader - MP3 & FLAC HQ
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   29.08.2017 u 21:16

Inace, deezer je opet free za sve smrtnike. Naravno, ima svoje manjkavosti free verzija, ali bar imamo najvecu bazu muzike na svetu, za dz.

Manjkavost je ta da free verzija pusta pesme u shuffle modu, dakle na srecu, nije po redu. Druga je da sa vremena na vreme rokne reklamu.

Nije iritantno? Meni jeste, jer shuffle smara. Iako kliknes na neku pesmu, on ti pusti drugu. I tako drndaj next next next, dok ti ne pusti onu koju si hteo. Kad se budem rutovao, i ovo bi se trebalo srediti.

Dobra stvar je sto pesme mogu da se "skinu" za offline slusanje. Skines neku plejlistu, i onda ti ne treba net da bi je slusao. A pesme su official stream sa deezera, nisu neke snj kvaliteta.
FoX FoX   30.08.2017 u 00:47

Uuuu hvala na info.
Otkud to da je free brate? To kao neka promocija ili će tako biti narednih nekoliko meseci?
Kakav kvalitet preuzetih pesama je u pitanju? 128kbps?
SRB
Srbenda  
 30.10.2018 u 02:25

Dezzer download apk Android 5.0 je minimum da bi radilo.
gitlab.com/Nick80835/D ... g.apk
Cranium Cranium   30.10.2018 u 10:36

Srbenda (30.10.2018/01:25)
Dezzer download apk Android 5.0 je minimum da bi radilo.
gitlab.com/Nick80835/D ... versa
Ovo cudo radi. Naaaajs, skinuo flac verziju pesme Halsey - Without Me.

Nova pesma, e sad ne znam kakav je kvalitet flac fajla. Ako neko ima deezer premium, neka skine neki flac pa nek mi sibne da uporedim. Moram sa sluskama da proverim, mrzi me da ih trazim sada.
Cranium Cranium   30.10.2018 u 12:33

Kvalitet je carski, bolje zvuci rip nego sam deezer strim. Elem, ja ne bih bio ja kada ne bih radio uporedni test flac i 320 kbps Zvuci mi maltene isto, aliiiii
Ja trazim i dokaz. A za to mi dobro dodje phase invert. Uzeo sam pesmu Sladjana jer nemam pojma ni ja. Saltao sam po dizeru i svidelo mi se kako zvuci van tjuba. Drugacije skroz. Skinuo flac i mp3 i oba fajla sibnuo u jedan od programa koje koristim za moje muzicke poduhvate. Ako je kvalitet isti, po logici stvari jedan fajl bi ponistio drugi jer su kao minus i plus. I cula bi se samo tisina. Medjutim.

To znaci da ipak ima razlike izmedju flac ripa i mp3 ripa iako su oba kvalitetna maltene isto. Sta se cuje na snimku? Cuje se razlika u frekvencijama, tjst ovo su bukvalno frekvence koje nedostaju mp3 kompresovanom ripu. Naravno, voleo bih da imam official flac rip vs ovaj deezerloader rip. Da vidim koja je tu razlika.

PS...Sad sam skinuo intro albuma ekipa stigla grupe V.I.P u flac formatu. Dobro zvuci, ali ja sam kao klinac (2003) imao original CD ove grupe, i secam se zvuka koji je bio na CD-u. Hmmmmm, mislim da nije isto. Jer u samom introu ima dosta stereo efekata, ima ih i ovde ali mislim da nema toliko.

Priloženi fajl : 1540899237.mp3 (2.7 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   30.10.2018 u 14:01

Cranium (30.10.2018/11:33)
Kvalitet je carski, bolje zvuci rip nego sam deezer strim. Elem, ja ne bih bio ja kada ne bih radio uporedni test flac i 320 kbps Zvuci mi malt
Eeee,pa ovo je odličan kvalitet.Na deezeru pesme postavljaju izdavačke kuće,zato je kvalitet CD Rip.Inače,sad ću da skinem pesme sa njega,a ove kopije da brišem,koji će mi kad je loš kvalitet zvuka.
Edy Edy   30.10.2018 u 18:22

Cranium, ispade ba youtube pjesme ne valjaju Jest vala dlaka u jajetu
SRB
Srbenda  
 30.10.2018 u 18:35

@cran bolji je rip jer free deezer strimuje 128kbps i dosta je glasniji od drugih aplikacija. Newpipe ima opciju za 160kbps Opus format to je najbliže cd kvalitetu što može da se dobije.

Priloženi fajl : 1540920949.png (0.2 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   30.10.2018 u 19:51

Srbenda (30.10.2018/17:35)
cran bolji je rip jer free deezer strimuje 128kbps i dosta je glasniji od drugih aplikacija. Newpipe ima opciju za 160kbps Opus format to je najbliže
Ma new pipe ripuje sa tjuba, ovo je direkt sa dizera. Znaci official. Ovo je do sada najbolja aplikacija dana. Hvala tebra.
Cranium Cranium   30.10.2018 u 19:53

Edy (30.10.2018/17:22)
Cranium, ispade ba youtube pjesme ne valjaju Jest vala dlaka u jajetu
Uporedi i videces. jutjub pesme imaju prepravke zbog samih spotova. Kao ova od Halsey koju si nagrdeo. E official verzija (albumska) ovo nema, nego lepo počinje. A i kvalitet na tjubu je diskutabilan. Probaj

Forum početna