The Last of Us (2023-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   22.01.2023 u 23:01

Priložena slika:

The Last of Us (2023) serija u produkciji HBO, bazirana je na prvom delu istoimene igre, stare 10 godina, koja prati priču o samohranom ocu Džoelu koji gubi svoju ćerku u epidemiji koja pretvara većinu sveta u zombije. Dvadeset godina kasnije Džoel pokušava da preživi u post-apokaliptičnom svetu u kojem treba da prošvercuje devojčicu Eli s jednog kraja zemlje na drugi, jer je imuna na infekciju i predstavlja ključ koji bi mogao da spase čovečanstvo. 

Pogledao sam prvu epizodu prošle nedelje iiiii... po meni, ništa specijalno. Početak epizode jeste bio dobar ali kada sam video da su otišli ni manje ni više nego 20 godina u budućnost, preskočivši tako svu "zabavu" preživljavanja, tu sam shvatio da nas očekuje verovatno još jedna u nizu drama bez nekog velikog zombi preživljavanja.

Takodje, neke scene na početku su mi delovale jeftino, npr. ona scena u kolima kada beže. S druge strane, budućnost je scenski ok odradjena.

Druga polovina prve epizode, sve se pretvorilo u dramu i već vidjen scenario. Još kad se pojavila ona antipatična Eli (gde je nadjoše...) sva očekivanja su pala u vodu.

Možda grešim, možda serija bude dobra, ali nakon prve epizode, slabo je to.

Na imdb ima prejaku ocenu (9.4) a tek su prikazali prvu epizodu i ko još ocenjuje seriju na osnovu jedne epizode... Što bi ameri rekli, prehajpovano, verovatno od strane fanova igrice.
Marketing neverovatan, čak i kad se na guglu ukuca The Last of Us, iskoči pečurka. 
atom atom   23.01.2023 u 16:03

Prva epizoda je dobra. Ne znam šta ste očekivali s obzirom da je serija rađena po igri... Barem prate igru i ne izmišljaju gluposti...
FoX FoX   23.01.2023 u 22:16

atom (23.01.2023 / 15:03)
Prva epizoda je dobra. Ne znam šta ste očekivali s obzirom da je serija rađena po igri... Barem prate igru i ne izmišljaju gluposti...
Tu si verovatno u pravu. Nisam igrao igricu pa ne znam. Kažu da su do sad sve lepo ispratili. Videćemo, možda bude gledjiva
twistex twistex   29.01.2023 u 23:31

Pogledao prvu.. Ta nije lose..mada sad cu ostale kad zavrse sezonu..
zenon zenon   03.02.2023 u 09:29

Poslednja, treća epizoda HBO-ove serije "The Last of Us" izazvala je gomilu reakcija zbog izmenjene priče o Bilu i Frenku, odnosno, činjenici da su dvojica likova iz videoigre u seriji gej par.

Epizoda, u kojoj je fokus prebačen s Džoela i Eli na Bila i Frenka, kod velikog je dela publike proglašena možda i najboljom do sada, a delu se nije svideo izmijenjeni scenario. Reditelj treće epizode Piter Hoar objasnio je kako je gledaoce "na prevaru" uvukao u to da gledaju gej romansu dvojice likova i fokusiraju se na njihovu priču.

"Nekada treba na prevaru uvući ostatak sveta da vide ovakve scene pre nego što krenu da komentarišu i zaključuju. Mislim da ljudi sada možda da razumeju da je to realnost. To je sve ljubav", rekao je Hoar, koji je takođe gej.
Welicak94 Welicak94   03.02.2023 u 11:40

Živ bio @zenon na ovoj informaciji. Taman da ne gledam.
atom atom   03.02.2023 u 12:19

zenon (03.02.2023 / 08:29)
Poslednja, treća epizoda HBO-ove serije "The Last of Us" izazvala je gomilu reakcija zbog izmenjene priče o Bilu i Frenku, odnosno, činjenici da su dvojica liko
Pa da, sad u sve ubacuju woke sra*a. Šteta, taman su lepo počeli da prate radnju igre, i onda ubace ovo...
Djoker Djoker   03.02.2023 u 12:35

Bukvalno sat vremena gej sranja u trecoj epizodi. Citava romansa dva matorca.Nikakve veze sa tematikom serije.Premotavao sam citavu epizodu
twistex twistex   03.02.2023 u 14:22

Da je bilo obrnuto preskocio bi drugu i vec bi pogledao trecu

Forum početna