To the Lake (2019-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   10.04.2023 u 01:36

Priložena slika:

*netflix
To the Lake ili Epidemiya je ruska serija iz 2019. godine.

Opis: Stanovnici Moskve zaraženi su nepoznatim smrtonosnim virusom, čiji su glavni simptomi kašalj i promena boje očiju; nakon tri do četiri dana nastupa smrt. Kako bolest postaje epidemija, ruska se prestolnica postepeno pretvara u grad mrtvih: nema struje, novac je izgubio vrednost, vlada haos i bezakonje, okupljaju se bande pljačkaša. Mediji su u panici, a oni koji još nisu zaraženi očajnički se bore za hranu i gorivo. Grad je u karantinu, a svi prilazi su zatvoreni. 

Bežeći od epidemije, Sergej, zajedno sa svojom novom ljubavnicom, njenim autističnim sinom, vlastitim sinom, bivšom ženom, ocem i susednom porodicom odlazi u Kareliju. Tamo, na malom pustom ostrvu usred Vongozera, planiraju da se sakriju od pretnje zaraze.

Serija ima za sada 2 sezone. 
Zanimljivo da je serija snimana pre pandemije Covid-19 a snimanje druge sezone je započeto na početku čitavog haosa oko korone što je zakomplikovalo čitavu produkciju.

Sezonu 1 sam gledao za vreme korone i baš mi se svidela. Pre par dana sam jedva pronašao sezonu 2 tako da sam morao ponovo da odgledam sezonu 1 da bih se podsetio
 I opet sam doneo zaključak da je serija dobra. Videćemo za sezonu 2.
FoX FoX   17.04.2023 u 22:57

Završio sam sa sezonom 2. Prilično zadovoljavajuće.
Rusi su odradili dobar posao.
Valjda će snimiti sezonu 3 s obzirom da je sezona 2 dobro prošla u Rusiji.

P.S. Ladno se Ivan Bosiljčić pojavljuje kao princ/zavodnik na belom konju

Forum početna