Zabraniti poziv odredjenom broju
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   12.09.2012 u 00:04

Mene riba svako jutro budi u 7. Sadrzinu bih sacuvao za sebe. Inace nisam imao ovakva iskustva da neko odbija da me ostavi na miru. Brate kad te neko mraci, objasnis mu sta ti smeta i to je to. Ova Blekijeva neki psiho j**ote.
Cane Cane   12.09.2012 u 22:15

Ma, ako je dobra prijatelju otresi je i poslije nogom u dupe, sta drugo da ti kazem. Nista ozbiljnije...
AKON AKON   13.09.2012 u 01:23

ma brate uključi preusmerenje pa neka smara nekog drugog
Rapper Rapper   14.09.2012 u 05:23

Black daj mi taj broj, j**o majku taman da me budi nocu jbt. Owaj alarm zwoni jednom i gotowo A ta ce da me cima i razbudice me davaj davaj
NIK
Nike  
 29.09.2012 u 00:24

I da odes u mobilni centar nece ti pomoci oni jer ne smiju otkrivati tudje ime i prezime. To se prijavi murji. A bilo bi ti korisno da promjenis karticu.
PARTYzan PARTYzan   23.01.2015 u 21:42

Ja jednostavno ignorišem takve pozive,noću me ne bude zbog silent režima.Što bih zbog neke smaračice ili smarača potrošio i 30 din za poziv Korisničkom servisu!Ili preusmeravao/blokirao broj u aparatu ako ima takvu opciju.Moj drug nedavno zamenio karticu zbog toga!?Jbg kad ima kratak fitilj
Tommy Tommy   23.01.2015 u 21:49

tako je to kad si seksi, preusmjeri na zandarmeriju.
Krajevic Krajevic   23.01.2015 u 22:53

zovije od #31# to ukucaj i sakrice ti broj, i kazijoj nesto da se uplasi
martin martin   23.01.2015 u 23:15

Krajevic (23.01.2015/21:53)
zovije od #31# to ukucaj i sakrice ti broj, i kazijoj nesto da se uplasi
Haha,orginalan komentar
Cranium Cranium   23.01.2015 u 23:44

Mislim da lisac više nema problema sa tim. E da vam pričam kad je mene neka žena zvala u jeb*nih 4 ujutro. Ja se javljam komiran i ona kreće paljbu. JE LI BRE!!!!! ŠTA SI URADIO, JEL ZNAŠ TI ŠTA SI URADIO. Ja u fazonu, ženo spavam. Aj sutra. I spustim. Mislio sam da je neko od mojih. Nastavim ja da spavam kad opet zvoni. Ja se javljam. Kad ona opet. JAVI SE BRE, OSTAVIO SI PROZOR, i nešto me je psovala ali se ne sećam šta tačno. Ostao mi prozor u sećanju samo. Sutra ja ustajem, tripujem da sam sanjao da me neko zvao. I stanem da razmišljam ko je bio jbt, uzmem fon i vidim da sam stvarno pričao sa nekim. Nepoznat broj. Ja pozovem, kad ono bila greška. Ni da kaže izvini, seljančura neka. Tačno je i zamišljam kao Dragicu Nikolić. Brdjanka neka.

Forum početna