AntiVirus
Forum Tehnologija PC

Welicak94 Welicak94   17.03.2015 u 03:20

Avast je zesce smarao, kao i avira... avast me upozorava na viruse tek kada skinem fajl ali nikada sta god sam skinuo nije upozoravao, znas kad je avast upozoravao, kada sam instalirao igricu neku... to nije pravi virus, to mora jer je igrica krekovana... a i u torrentima nagovestavaju da treba antivirus da se iskljuci... eto sta radi antivirus... nista, bleji u pozadini I da, za brisanje temp fajlova mozes da koristis i vec ugradjen Disc Clean Up...
FoX FoX   17.03.2015 u 04:18

Pa sa free verzijom nemas sve opcije zato je free Nemas Firewall iliti zastitni zid,onda te smaraju sa reklamama na free verziji ,i jos neke alatke za pronalazenje virusa nemas sa free verzijom nznm sto je sigurno sigurno je..da budem iskren,avast i avg su me nekoliko puta spasili,nasli trojance itd,ja inace svasta na netu cackam...trazim crack za neki program ili igricu pa naletim na virus i tako to...npr na laptopu sam odavno uninstalirao antivirus,ne treba mi,na njemu slusam muziku,gledam filmove(skidam serije,filmove) i to je to....ali zato imam malwarebytes za svaki slucaj,koji ne radi u pozadini,nego ga palim jednom mesecno i pokrenem skeniranje..nadje neke gluposti,tipa cookies za pracenje i tako to..nije lose imati takve alatke..na netu covek moze svasta pokupiti ovih dana..
Welicak94 Welicak94   17.03.2015 u 04:35

FoX, meni sad super anti spywere samo te cookies za pracenje i nalazi.. nista drugo a prvi put je nasao tonu stvari... jbm li ga i ja skidam razne stvari, uglavnom sa torrenta, sa nepoznatih izvora ne skidam...
Welicak94 Welicak94   17.03.2015 u 04:41

FoX, to je do iskustva sa tim programima, nekom je pomogao nekom ne, meni recimo nije, tebi jeste a sa ovim spywerom ce biti drugacije, meni je pomagao a tebi nece
Gendza Gendza   26.04.2015 u 22:47

360 total security
i ima u njega bitdifender i alvira jedino sto je made in china pa to se ljudima ne dopada
FoX FoX   09.06.2015 u 23:49

iiii opet se vracam na AVG....

Vec par meseci sam koristio AVAST(pro verziju)...i pre neki dan mi je jako usporio komp...skeniram sa avastom,kaze 0 virusa...ocistim komp sa Advanced system care opet mi spor komp...i sad odlucim da vratim AVG....kad ono...32 virusa 2 trojanca se smestila u windows folder i 30 nekih Wink Sys isto u windows folderu za drajvere(isti virus se prosirio)...STRASNO!Glupavi avast....
Znaci skidam skoro sve sa torrenta..po neki program skinem,crack...sve je to provereno...

Priloženi fajl : posle_avasta.jpg (0.04 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Welicak94 Welicak94   10.06.2015 u 01:12

FoX, kad nisi hteo super anti spywere-om da skeniras nego se pravis blesav
FoX FoX   10.06.2015 u 03:45

Welicak94, Ma kakav SAS msm to je samo antispyware..a treba ti pored njega i anti virus Dok avast,avg ili slicni anti virusi imaju 3u1...antspyware,malware i virus ..
Ocekivao sam da cu biti siguran uz avast..al jok...mada sam citao nesto vezano za anti viruse...navodno postoje AV koji laziraju prvo skeniranje..kao prikazu da imas viruse samo da bi video kako je to dobar anti virus...ili npr. prilikom prvog skeniranja mogu da vide koji si AV prethodno koristio pa da nabace lazne rezultate(kao da imas gomilu virusa) i tako naprave anti reklamu za prethodni AV...Mislim ima logike...ali ko zna
Welicak94 Welicak94   10.06.2015 u 23:30

FoX, ne znam, i ne zanima me, znam da od bilo kog antivirusa nemam vajde i ne koristim ga, i evo vec dugo vremena nemam problema sa laptopom, ti kako oces Antivirus je samo nepotreban utrosak rama jer radi u pozadini...
FoX FoX   10.06.2015 u 23:50

Pa jeste ali nije ga lose imati..net je pun virusa..kazem ti...usporio mi bio komp ja skenirao,32 virusa...sad radi kao munja..opasni su ti virusi..a ti kako hoces

Forum početna