Crvena zvezda
Forum Sport Fudbal

FoX FoX   13.09.2015 u 01:30

@Serz (07.06.2014/14:20)
sport.blic.rs/Fudbal/Ev ... vezdu
Ali... nema od toga, nažalost, ništa!
Serzz da te čujem sad
kakav derbiii 3:1
aahhahah e ali ovaj katai je strasan...pratim ga otkad je dosao u zvezdu...stvarno dobar...i ovi novi sto su dosli ibanjez i hugo

"- Neverovatno! Još uvek sam pod velikim utiskom same utakmice. Biće mi potrebno vreme kako bi mi se slegli utisci. Atmosfera na tribinama je bila neverovatna, i slobodno mogu da kažem da nikad nisam igrao pred ovakvim navijačima. Nosili su nas do pobede, i njihov udeo u ovom trijumfu je ogroman - rekao je Donald."
FoX FoX   16.03.2016 u 18:56

Još jedna pobeda 150 derbi - 1:2

Inače..malo o Hugo Filipe da Costa Oliveira -Ugo Vijeira-i

Priložena slika:

Zvezdin Portugalac Ugo Vijeira ne krije da priželjkuje da mu zazvoni telefon, a da sa druge strane bude selektor njegov reprezentacije Fernando Santoš. Govorio je i o Ronaldu, kako su ga primili u Srbiji i o večitom derbiju.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
FoX FoX   23.07.2017 u 15:28

Kako je ovo dobro odrađeno jbt! Svaka im čast

FoX FoX   04.08.2017 u 15:50

kakav stadio ima ovaj Krasnodar
media.fckrasnodar.ru/s ... m.jpg

sportsvenuebusiness.com ... 3.jpg

nadam se da će zvezda uspeti da ih savlada i da napokon posle 100godina udjemo u Ligu evropeee
Zvezdas Zvezdas   04.08.2017 u 18:33

Nadam se da.će uspeti A realno niko drugi i nije zaslužio od Crvene Zvezde hahaha fox,zamisli da budemo opet prvaci evrope
FoX FoX   23.08.2017 u 11:58

Zamišljam

hahahahahha "braća" rusi :

Žurnal: Krasnodar neće da igra na očajnoj Marakani

Izvor: FK Crvena zvezda
Odigravanje revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Krasnodara dovedeno je u pitanje, prenosi "Žurnal".
Ruski klub je poslao pismo u UEFA sa zahtevom da suspenduje stadion Crvene zvede zbog očajnog terena, navodi isti izvor.
Rusi su tražili hitnu reakciju UEFA uz konstataciju da Krasnodar ne želi da igra na terenu kakav je Zvezdin.
Evropskoj "kući fudbala" ruke su vezane jer u okruženju izuzev stadiona Partizana i Vojvodine ne postoji treći koji ispunjava uslove UEFA.
Svaka promena izazvala bi mnogo problema u organizaciji jer su crveno-beli rasprodali gotovo sve ulaznice za revanš baraža za plasman u Ligu Evrope koji je na programu u četvrtak u 21 čas.

Gospoda..piju vino na stadionu...kao da su došli u operu
PARTYzan PARTYzan   23.08.2017 u 13:57

Cak i da se to desi, ne bi bili opet prvaci Evrope posto je ovo drugo po rangu takmicenje, ne Liga sampiona. Ih niko drugi nije zasluzio ;-) videcemo ne samo sutra vec i u nedelju
FoX FoX   25.08.2017 u 03:28

Odosmo u evropu

Stojković najjači
Džabe ovima i stadion i milioni ;-)

e da..derbi u nedelju...biće čupavo
PARTYzan PARTYzan   25.08.2017 u 20:08

Da da najjači Stojković si video šta je opet odbranio ;-) E kukuj si ga nama na šta smo spali da se radujemo plasmanu u drugorazredno takmičenje tamo bi trebalo da igraju Vojvodina, Radnički itd. Dinamo Z jeste da se redovno blamirao ali i redovno učestvovao u Ligi šampiona, ove sezone će Maribor, Slovenci i Hrvati bolji od nas. Al' 'ajde kad već tako stoje stvari, da iščupamo najviše što se iščupati može i da navijamo četvrtkom umesto utorkom ili sredom
FoX FoX   25.08.2017 u 22:05

Mislim na našeg Filipa Stojkovića Kakav ovaj vaš baletan

hahaha a jbg brt,ovako se počinje...polako, bitno da se mi češće pojavljujemo u evropi i stvari će ići na bolje...samim tim i novčana situacija će se popraviti jer se zarađuju solidne pare posle svake pobede ili remija...

Žigić vs. Kanga :

Forum početna