Kakav vam je komp?
Forum Tehnologija PC

FoX FoX   31.05.2019 u 21:26

Sad uslikano u prilogu. Otvoren hrom(ytb i bf), winrar i alatka za screenshot...---> blackfoxwap.tk/files/f ... 8.jpg

Delimičan idle, slikano sa zatvorenim hromom itd -------> blackfoxwap.tk/files/u ... 4.jpg

Ovo sam bio okačio taj dan kad sam menjao kuler na procesoru pre 6,7meseci -----> blackfoxwap.tk/users/a ... &view

Jedino što me nervira je temp grafičke koja je uvek na 40c + a kad otvorim ytb uvek je na 60c+..
SRB
Srbenda  
 31.05.2019 u 22:47

Možda YouTube koristi grafiku za prikaz pogledaj da li ti skače GPU usage (task manager, performance tab). Skini Real temp ako imaš Intel CPU pa uporedi temperature. techpowerup.com/do ... temp/
Moguće da speedfan brljavi.
Edy Edy   01.06.2019 u 18:55

Srbenda (31.05.2019/16:09)
Hoćeš da kažeš da se idle smanjio za 7 ili da je temperatura bila 7? Ne verujem da idle može da.bude manji od 20-25 tj ispod sobne temperature.
logično da je moguće, bila zima, nije se grijalo, i taman ga upalio
Edy Edy   01.06.2019 u 18:57

FoX, probaj cpuid.com/software ... .html on je po meni najbolji. Odakle ti taj SpeedFan app? Nisam čuo za njeg prije.

Nemoguće da ti je sad 7 stepeni ba. Meni je frižider podešen na 6 stepeni za hranu.
FoX FoX   01.06.2019 u 19:19

E jeste neverne tome
Sa istim programom sam bio izmerio pre promene cpu kulera i na idle je temp bila 30c+..
Probaću i HW mada sam i sa njim merio...

Svi ti programi rade na istom principu. Uzimaju podatke od senzora.
FoX FoX   01.06.2019 u 19:21

Evo sa HW monitor... Opet delimičan idle sa hromom u pozadini(tri taba)
Komp radi već 3,4h..

Priloženi fajl : 1559409689.jpg (0.08 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Edy Edy   01.06.2019 u 21:11

FoX, svašta. Nije mi baš jasno kako je ovako nisko. Mislim nije nemoguće, ali ovo bi očekivao sa hlađenjem na vodu i sl.
FoX FoX   01.06.2019 u 21:25

Ovaj kuler imam Cooler Master Hyper TX3 EVO, RR-TX3E-22PK-R1

Vidim da i ostali imaju niske temperature oko 20c u idle... Ja sam izgleda rekorder Ma moguće da senzor ne daje baš tačnu temperaturu ali opet čisto sumnjam..
Zamenio sam bio i napajanje koje isto ima ok hladjenje tako da sve je moguće.
atom atom   17.06.2019 u 17:14

Bas sad gledam na KupujemProdajem,ima neki lik dovlaci kompove iz Nemacke,za 130€ mozes da uzmes dosta dobar komp. Sad ae razmisljam dal da uzmem nov,ili da pazarim od ovog vidim po komentarima da je ok covek,i da nikog nije zeznuo...
FoX FoX   17.06.2019 u 20:29

Pa naravno Ja kupujem telefone, kompove itd preko kupujem prodajem ili kupinda...
Do sad sam se samo jednom zeznuo...ali ja sam kriv.. Kupio sam neki VOX tv koji je star 10god(to sam saznao tek nakon kupovine) i vec je pri kraju.. Moja greska sto se nisam raspitao itd.. A lik je imao doosta pozitivnih ocena...
Ali na greskama se uci.

Kupio sam laptop koji je odlican isto preko KP..
Ti imaš dosta kompova na KP samo gledaj da kupiš od dobrog prodavca koji ubaci sve u opis... Naravno, uvek postoji rizik jer je roba uglavnom polovna i nikad ne znas kako je neko koristio uredjaj..
Kupio sam 3telefona preko KP i služe me i dan danas.

Forum početna