GASTTOZZ
Forum Tehnologija Internet

Zvezdas Zvezdas   12.01.2016 u 23:27

aaaaaaaaaa pogresio sam jbt ,nije mu majka umrla nego napustila valjda pa je odrastao u hraniteljskoj porodici

happytv.tv/Rijaliti ... bozic
Cranium Cranium   12.01.2016 u 23:29

Nije ga napustila, otišla u Francusku da radi i zaradi. Onda je i on otišao za njom i tamo je odrastao.
Cranium Cranium   26.10.2016 u 21:29

Znači svako može da snimi pesmu, ali bukvalno svako. Gastoz je dokaz za to. Samo da maaalo ima dara, da nije totalni imbecil. Autotjun ispravi sve i evo ga.
youtu.be/koYU-SLFIIA

Na stranu što je pesma go ku**c, ovo će da ima preko 10 milki pregleda do kraja godine.

Jer je moderno kao.

A boli ga ku**c, lik uzeo pare, sprda se.
I ja bi realno, da imam te pare.
Zvezdas Zvezdas   26.10.2016 u 21:33

kad je snimila stanija moze i on sta drugo da rade,sede po god dana u parovima i na farmi,svadjaju se,biju i eto onda bi u pevace valjda je on pobedio na moldivima ili parovima nznm? i ona zorica se kao verila sa njim,ludiraju samo...a narod ludi sve to placa
Cranium Cranium   26.10.2016 u 21:37

Zvezdas (26.10.2016/19:33)
kad je snimila stanija moze i on sta drugo da rade,sede po god dana u parovima i na farmi,svadjaju se,biju i eto onda bi u pevace valjda je on pobedio na moldivima ili parovima nznm? i ona zoric
Znam da je pobedio u parovima, sad kojim pojma nemam. Parovi nikad nisu ni prestajali. Samo novi rijalitiji j**ote. Nisam ni pratio. Pogledao na tjubu par klipova kako imitira ostale i to je to.
Cranium Cranium   26.10.2016 u 21:38

Gde je ta pesma što je snimila Stanija? Jaaaaao to groblje snimilo pesmu, na šta to liči. Znam da je imala neku pesmu, od Severine. Neko mi je pokazao.
Zvezdas Zvezdas   26.10.2016 u 22:07

Cranium (26.10.2016/19:37)
Znam da je pobedio u parovima, sad kojim pojma nemam. Parovi nikad nisu ni prestajali. Samo novi rijalitiji j**ote. Nisam ni pratio. Pogledao na tjubu par klipova kako imitira ostale i to je to.
Sda ovim zadnim valjda,znam da je neka zorica bila i da su se verili u parovima,pa njena majka usla,pa zorica izasla,pa se vratila,pa se mirili itd ma samo se svadjao i psovao
Zvezdas Zvezdas   26.10.2016 u 22:09

Cranium (26.10.2016/19:38)
Gde je ta pesma što je snimila Stanija? Jaaaaao to groblje snimilo pesmu, na šta to liči. Znam da je imala neku pesmu, od Severine. Neko mi je pokazao.
hahaha nisi cuo tu pesmu? pravo groblje brt

Cranium Cranium   26.10.2016 u 22:56

Zvezdas (26.10.2016/20:09)
hahaha nisi cuo tu pesmu? pravo groblje brt

youtube.com/watch? ... FYlkg
Ahahahahahahahaga, šta je bre ovo???? Ovo je smešno jbt. Riba je glupa kao ku**c. Ima preko 30 godina, a mozak joj kao tinejdzerkama. Selfi, društvene mreže.

Ali najjače kad sam istripovao da kaže: tvoja je kita, ko djavo crna.
Zvezdas Zvezdas   26.10.2016 u 23:00

Cranium (26.10.2016/20:56)
Ahahahahahahahaga, šta je bre ovo???? Ovo je smešno jbt. Riba je glupa kao ku**c. Ima preko 30 godina, a mozak joj kao tinejdzerkama. Selfi, društvene mreže.

Ali najjače kad sam istripovao
ovaj u spotu je valjda njen momak koliko se secam da su se smuvali na farmi i posle kada je pobedila snimila je pesmu,a pobedila je tako sto je nju podrzao na toj farmi Kristijan Golubovic,i on je svoje glasace pozvao da za nju glasaju On je stvarno covek jedini tamo radio ali zbog tuce je diskvalifikovan ...

nisam to video da je rekla

Forum početna