Preporučite film
Forum Zabava Film

FoX FoX   23.03.2015 u 03:44

Big hero 6
Premocan crtani Nisam nesto mnogo ocekivao od ovog,cak ni trailer nisam pogledao Odusevio me film.A i zadnjih godina,animacija je premocna...nemam reci,svaka im cast.
FoX FoX   23.03.2015 u 03:56

Pogledaj A sledeci crtani koji moram da pogledam je How to Train Your Dragon 1,2 deo kazu da je dobar crtac isto

Gledam sad na Imdb..budzet za Big hero 6 je $165.000.000 a oni zaradili $221.690.346 samo u USA koji biznis jbt
Edy Edy   23.03.2015 u 11:46

FoX (23.03.2015/02:56)
Pogledaj A sledeci crtani koji moram da pogledam je How to Train Your Dragon 1,2 deo kazu da je dobar crtac isto

Gledam sad na
ma i oni i njihov bužet koliko su zaradili animatori jaooo teško mi u duši odmah kad vidim tolike nule

kad smo već kod animacija, si gledao ijedan od studio ghilbi-ja, koji sam ti preporučio?
Edy Edy   23.03.2015 u 11:58

Evo da preporučim i ostalim ako već nisam

Princess Mononoke (još poznat kao: Mononoke-hime) - jedan od najboljih animacija iz kuće Ghibli, i po meni jedan straaašno dubokouman i preljepo animiran film

Howl's Moving Castle - isto veoma zanimljiv film, malo manje dubokoumnosti a puno više avanture, sa dosta misticizma, ljubavi, rata, potrage za smislom života, borbom za ono u šta vjeruješ... bla bla bla, znate već, ima magije u njemu
Edy Edy   23.03.2015 u 12:07

Whisper of the Heart - Šapat Srca da prevedem, avanturizam u malom, da tako kažem. Portreirani su predivni detalji života i nevjerovatna ljubavna priča. Veoma zaniljivo

5 Centimeters per Second :: - :: STREAM - ovaj nije od ghiblija, ali je fenomenalan po sebi, ako vam nije engleski mrzak, i ako ne uživati u čistim 3d animacijama, onda pogledajte ovaj predivni film, animacija je jedna od najljepših animacija krajolika koje postoje. Naracija, muzika i sama priča su isto fenomen samo ne znam imaju li titlovi igdje za njeg ali potražite ako hoćete. Krajolik me pomalo podsjeća na pozadine u Big hero 6 ako već nećete da gledate zbog predrasuda bacite koji pogled na animaciju kad je već stream link tu
Edy Edy   23.03.2015 u 12:18

Evo još jedan od iste produkcije kao zadnji, film u kojem 60-70% vremena pada kiša pred monitorom Ovaj bi se svidio psjaki ahahhaha

The Garden of Words :: - :: Torrent i evo Titlovi - Film možda neće svakom odgovarati zavisno kako shvatite plot Pošto je malo provokativno za neku publiku, ali ja mislim da je predivan sam po sebi Da opišem ovako, doživljaji jednog, u društvu izgubljenog, srednjoškolca i učiteljice u njegovoj školi hahah nemojte da pomislite svašta, film je itekako primjeren mlađoj publici
DR_
Dr_Psycho  
 23.03.2015 u 18:30

Jeste gledali birdman? Ja ga gledao dva dana posle njegovog izlaska ne znam kako ga ubacise tako rano na torrent
Edy Edy   24.03.2015 u 00:43

Dr_Psycho (23.03.2015/17:30)
Jeste gledali birdman? Ja ga gledao dva dana posle njegovog izlaska ne znam kako ga ubacise tako rano na torrent
CAM? kad si gledao?
FoX FoX   24.03.2015 u 02:27

Gledao sam birdman ,bas sam pisao u temi koji ste film poslednji gledali? onako,dobar je

@edy ,nije CAM ima yify izdanje ^-^
Edy Edy   24.03.2015 u 13:08

FoX, oo super pogledat ću

Forum početna