Preporučite film
Forum Zabava Film

FoX FoX   26.10.2016 u 04:21

Cranium (25.10.2016/15:00)
Da li si realan tebra. Samo spojlerišeš. Znači glavnu reč si rekao (jedna reč) i možeš da sj**eš ceo film za one koji nisu gledali. Nadam se da niko nije video šta si pisao. A št
hahahahha video sam ja u pocetku dok sam citao bio sam u fazonu,aha da li edy spojlerise ili ne...hmmm...i tek na kraju posta sam skapirao da je lupio ogroman spojler ali dobro...
Cranium Cranium   26.10.2016 u 12:16

I na onaj drugi je lupio spojler, samo manji. Na "Phone"
ANA
anamarija7  
 26.10.2016 u 13:30

fast 7
FoX FoX   11.12.2016 u 16:07

Preporučujem kranu film Time Lapse sam naziv filma sve govori ne očekuj ništa spektakularno ali dobar je film.
Gledao sam ga pre par godina pa nmg tačno da se setim šta i kako ali je dooosta zanimljiv.

eee i daaa,kad ti se već gledaju filmovi sa paralelnim univerzumima ,evo jedan dooobar i ediju se svideo

Parallels ,opet,ništa specijalno ali je zanimljiv film,vredi pogledati
Cranium Cranium   11.12.2016 u 16:09

FoX (11.12.2016/15:07)
Preporučujem kranu film Time Lapse sam naziv filma sve govori ne očekuj ništa spektakularno ali dobar je film.
Gledao sam ga pre par godina pa nm
I taj mi je u mind watchlist.
Edy Edy   11.12.2016 u 17:12

FoX, Time Lapse je odlican film, nije neko remek djelo ali dobar. Opisao bih ga kao low budget Triangle film. Slican fazon je, luda zenska i nepromjenljiv timeline. Fali akcije ali je plot sam u sebi itekako kompleksan, samo sto previse otkrije se na kraju samog filma dok je ostatak potrosen na dramu, preljubu i sl. Ako ti se gleda nesto bez puno akcije onda vrijedi pogledati. Preporuka i od mene.
Cranium Cranium   11.12.2016 u 17:38

Bravo edyka. Ne spojlerišeš puno. Okej opet smo skontali da je neka likuša luda kao i ona iz triangle, ali želim da verujem da to nije spojler. Možda ga pogledam večeras posle onog mog filma. Ionako ovih dana nemam šta zanimljivo da radim.
Edy Edy   11.12.2016 u 17:59

Cranium (11.12.2016/16:38)
Bravo edyka. Ne spojlerišeš puno. Okej opet smo skontali da je neka likuša luda kao i ona iz triangle, ali želim da verujem da to nije spojler
A, j**i se nisam ja kriv kad je takav film, da šta god da kazem nešto otkrijem o plotu

Inače, za Parallels što je Fox preporučio, mogu reći da je do pola filma jedan od boljih scifi/fantasy filmova koje sam gledao (kontaj 9/10 minimalno), ali kraj je... ufff. Mada ako uzmemo u obzir da je u toku produkcija serije bazirana na filmu ispada još bolji pa uzmite kako hoćete. Kada sam ga pogledao pomislio sam ja jake pilot epizode za seriju, vratim se na imdb i vidim ono feature film Pogledaj ako hoćeš, odličan plot, ali mrljav kraj za film P.S. Onaj Ronin lik je -5 gluma.
ICE
IcE  
 17.12.2016 u 00:35

Getaway (2013) ,zanimljiv filmic.shellby cobra (ford mustang) jurisa po glavnom gradu bugarske ,glumci pricaju engleski a u pozadini ljudi tecno ebu mater na srpskom hahahahahahhahaha
LEON LEON   23.12.2016 u 12:24

sicario

Forum početna