Kako promijeniti IP?!
Forum Tehnologija PC

Edy Edy   16.11.2012 u 23:24

Evo ljudi postavite načine kako da promjenim IP sve sam pokušao, ali ono neće pa neće... znam da je dinamična IP ali isto statička! Mučim se od kad ikad a ono neće da postane druga i džaba! Pa pomozite, dajte kakav inovativan način kako da ovo uradim, imam kablovski net a sa tim i kablovski modem (marka Cisco)
Edy Edy   16.11.2012 u 23:26

ups ispravka, treba biti promijeniti u naslovu teme
Edy Edy   16.11.2012 u 23:31

da napomenem da sam pokušao a ma baš sve čak i promjenu MAC adrese (fizičke adrese na mrežnoj karti) ali to samo sj**e DHCP ili šta već pa onda nikako nemam konekcije... i DHCP sam isključivao, onda isto nemam neta... ne znam šta da radim ... nemojte da govorite da isključim modem molim vas to sam naravno pokušao među prvim metodama... i to po 20-24 sata...
FoX FoX   16.11.2012 u 23:47

hahhaha ja bas hteo da kazem da probas da restartujes modem ali treba da restartujes i modem i ruter (ako imas ruter)...Ja isto imam cisco modem ,ruter TP-Link...ako imas ruter probaj da odes u cp rutera ,tamo imas opciju menjanja IP adrese...
SRB
Srbenda  
 17.11.2012 u 00:07

Start > Run pa kucaj "cmd" bez navodnika.
Kad se otvori konzola kucaj bez navodnika: "ipconfig /release" pa enter
"ipconfig /renew" pa enter
javi jel radi ;)
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   17.11.2012 u 00:24

e srbenda to sam i ja hteo napisati
Edy Edy   17.11.2012 u 10:37

nemam ruter, probao sam i to srbenda.... neće pa neće!!! NIŠTA NE USPIJEVA!!
Edy Edy   17.11.2012 u 11:19

ovi na forumu ISPa kažu da ih zovnem ali ne pada mi na pamet! Imaju neki sistem korisnički, koji te stavi na čekanje, pa kad ti se jave već si potrošio masu kredita, znači mogu platit net za pola mjeseca ili da njih zovnem... radije ću ovo prvo...
FoX FoX   17.11.2012 u 12:46

ja video u mom ugovoru sa sbb-om(kablovski operater) da je zabranjena promena IP adrese od strane samog korisnika
imas program TOR browser,koji menja ip adresu svaki put kad ga pokrenes...samo je bzvz sto je spor taj browser..imas i cyber ghost VPN,koji menja IP adresu celom kompu...samo sto je bzvz jer imas 1gb free protoka...
SRB
Srbenda  
 17.11.2012 u 14:36

Ne, on samo hoce da promeni postojecu dinamicku adresu a ne da je maskira...

Forum početna