Misljenje o Stefan-u
Forum BF Zajednica O članovima

**N-e-k-s**   28.01.2013 u 11:52

dobar si mali samo rano si krenuo u owu dimenziju interneta nije prigladno za twoj uzrast treba vise da se fokusiras na svoj zivot i detinstwo jer jos dwe tri godine te deli u ulazak drugog okruzenja tako da iskoristi liwe i zezanje mani net i gluposti to ti savetujem kao bratu dobronamerno jer ti zelim sve naj jest da se ne znamo ni 50 % al iza twoj nicka je ljudsko bice mislim svati kako zelis
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Z18
Z187  
 04.02.2013 u 04:33

Super je stefi
Stefan Stefan   06.10.2013 u 10:27

Hvala vam.
Edy Edy   06.10.2013 u 16:06

isto kao drugi komentar ne znam i dalje koji si ti si onaj najmlađi izgleda? onaj što je bio dosadan i što sam ga malo zezao? :xD valjda si taj ako sam dobro zaključio imam slično mišljenje kao neks ;) ne znam šta očekuješ od ove teme, ljude ne možeš da upoznaš u potpunosti čak i da provedeš pola života sa njima, opet znaju da te iznenade, prevare i sl. pa tako da znaj ovo: koliko god se trudio, sa neta nikad nikog nećeš dovoljno dobro upoznati ko zna možda sam ja hrvat po imenu Ivan i preselio sam se na Floridu dok mi je bilo 15 godina pa vas sad zezam ovdje :xD shvata li me iko? previše anonimnosti mada možemo da kategorišemo ljude površno, to nije dovoljno aah odlutah od teme opet :xD treba me kaznit
Stefan Stefan   06.10.2013 u 16:11

haha, znam ja to da nikome nemogu da verujem na netu, ali volim da kuckam i da blejim na netu. i ja sam taj najmljadji sto ste me ti i onaj Diwljak
zezali
Stefan Stefan   06.10.2013 u 16:12

A ovu temu sam otvorio zto sto ima dosta tema na taj fazon.

Forum početna