Mracna Kula (serijal)
Forum Nauka & Obrazovanje Knjige

Edy Edy   09.12.2012 u 00:52

BlackFoX (08.12.2012/18:30)
e sto mrzim kod ovih knjiga kad 2.stranice potrosi na opisivanje vremena,kakvi su oblaci,kakva je trava,sta nosi oko struka,da li mu je kosulja otkopcana,da li mu je vruce mislim ,ok ,hoce da se uzi
prva knjiga serijala je malo dosadna valja karj ali ostalo nije za pohvalu toliko.... druga knjiga je 5 puta bolja evo sad sam prociato trecu i ova je DESET PUTA BOLJA sve ide na bolje.... u prvoj se samo opisuje malo taj novi svijet... i revolveras... ako hocete procitajte ima samo 200 strana ali druga a posebno treca ubjaju evo samo neke scene sta se desava u trecoj: REvolverasa siluje neki demon prostitutka na kamenu koji izgledao kao StoneHenge imate ogromni polunapusteni grad... imate ubiajnja dosta... imate kako umjetna inteligencija ubija sve ljude u gradu nekim otrovom sto samo pusti kroz cijevu u sve dijelove tog grada to je samo dijelic sra se u trecoj sve desava! zato se nemojte cuditi ako vam prva knjiga bude malo dosadna ispocetka ove druge to nadoknade
FoX FoX   09.12.2012 u 00:54

:tupavko: cek prvo da svarim ove 2.stranice sto sam procitao e a ja se pitam gde si ceo dan a ti zavrsio 2.deo i vec si na 3... svaka cast a kako citas? na kompu?
Edy Edy   09.12.2012 u 01:01

ma sad sam evo 4ti dio skino znaci odkad se tema otvorila ja tri knjige svario A4 format stranice i citam preko kompa reko bi 1000-1500 strana
Edy Edy   09.12.2012 u 14:33

koliko vidim ova cetvrta sto je tomi stavio je samo drugi dio prvi dio nije stavio ali nasao sam prvi dio 300 stranica djecija igra... ova 4. pocinje cak i sa previse akcije
Edy Edy   10.12.2012 u 22:34

EDI DIN KRALJJJJ moj idol
mungosx mungosx   17.01.2013 u 19:48

dobar ovaj revolveras. ali biblija je bolja... ^_^
Edy Edy   21.09.2013 u 00:13

mungosx (17.01.2013/18:48)
dobar ovaj revolveras. ali biblija je bolja... ^_^
ima ona jedna poslovica: "Bojim se onog čovjeka koji je u životu pročitao samo jednu knjigu" zaboravio sam ko je rekao PS: siguran sam da je nisi pročitao
Edy Edy   21.09.2013 u 00:17

ovaj serijal ne samo da je meni najdraži nego i najmoćnije štivo koje sam ikad čitao a sa "najmoćnije" mislim da je toliko privlačno da te uvuče i ne pušta dok ga ne dovršiš svijet koji je Stiven King opisao (ili ti svijetovi - množina) je toliko detaljan, čudesan i nevjerovatan da bi drage volje tamo otišao sad siguran sam da bi crko u roku od 20 minuta (nije baš bezopasan) ali ipak tako je čudesan da čovjek pomisli da nema ljepšeg mjesta većih avantura nisam nikako mogao ni zamisliti... treba mu zavidit na mašti i kreativnosti
Edy Edy   16.11.2013 u 02:05

samo da napomenem... ako volite happy ending i nije vam do mozganja i dubokoumnog razmisljanja, u tom slucaju preporucujem da u 7moj knjizi (zadnjoj u serijalu), poslušate savjet Stivena Kinga on tu kaže da za većinu je dosta da prestanu nakon epiloga... neka ne čitaju šta se nalazi u Mračnoj Kuli... kažem vam, većina vas ne želi da zna šta je na vrhu Mračne Kule (ako iko čita ovo )... da objasnim, na kraju knjige imate dva završetka... jedan je happy ending... svi sretni piju toplu čokoladu i gledaju kako snjeg pada u parku drugi je nakon toga... izneđu ta dva pisac vam daje pametan savjet ;) eh, ovaj drugi kraj je toliko užasno dobar i ... pa ne znam kako bih objasnio... grozan je, ali ipak je dobar opisat ću ga riječima pisca: završilo je na jedini način na koji je bilo moguće...
Edy Edy   05.12.2015 u 21:56

Moram nekad reread uraditi ovog Na engleskom ovaj put sve sigurno je bolje izvorno

Forum početna