PHP Playground
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

ICE
IcE  
29.11.2016 u 11:46

ja da nesto nemogu otvorio bi biznis imena Company95 ...
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
ICE
IcE  
 03.12.2016 u 22:58

Nesto me ebe gripa zadnjih dana pa sam za krc ,svejedno uz mp3 pretragu na vertigo sajtu uskoro i ova lepotica

Priloženi fajl : canvas.png (0.1 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
ICE
IcE  
 09.12.2016 u 00:54

j**o ja sebe ako sam normalan a znam da nisam ,slucajno nesto prckao oko developer konzole u browseru i nadjoh neku network dijagnostiku , zazgem ja svoj sajt na localu ukljucim dijagnostiku kad ono strava i uzas 3.36 sekundi u prosjeku treba da se ucita profil korisnika koji ima desetak slika videa i muzike na zidu .poludeh skroz ,nije da sam pre primetio da to mal sporo al kad sam video tamo brojeve skrenuo skroz ,gore negomartin na bf chatu 4-ti dan nisam ukucao jedan jedini kod samo pravim optimizaciju ,dosao sam do 1.14 sekundi da pljune stranicu pa neznam jel to dovoljno brzo .nije samo stvar u tome koliko treba da se ucita nesto vec koliko upita ima na jednoj stranici ,ja sam sa 23 spao na samo 5 .takodjer velicina prikaza ,zamobilne je smrt ako su stranice velile ,kao npr moja neoptimizovana od 50kb ,nakon 4 dana output je samo 7kb ,znaci i mobilni ce radi ko zmaj na speedu
FoX FoX   09.12.2016 u 19:53

e o tome ja vodim racuna...sto manje upita i sto veca optimizacija pocev od .css-a pa do nekih gluposti tipa png ikonice itd...
i onda mi kazes da mi sajt izgleda staromodno...pa mozda da,sigurno da,ali bar se otvori za 0.45 sekundi a kad bih dodao razne ajaxe,svemirske brodove ta brojka bi skocila na 1sekundu sto je malo ali puno za jedan mob sajt
Naravno,moguce je napraviti moderan ,optimizovan dizajn ali za to je potrebno dosta vremena,a ja ga nemam.
ICE
IcE  
 09.12.2016 u 20:03

kod tebe je dobro sto ti sajtne ucitava bootstrap a ni fontawesome ,to dvoje kad imas u kombinaciji negine ti manje od 2 sekunde loada ,ipak i 2 sekunde je brze nego 60% ostalih sajtova koji imaju load po 3-4-5 sekundi .ja sam nasao nacin da mi skupa sa templaterom u skripti ucitava ispod 2 sekunde iako imam ytb konekciju na zidu ,ti api upiti pojedu najvise vremena
ICE
IcE  
 09.12.2016 u 20:06

po pitanju ajaxa on ne guzva stranicu ali je zajeb ako imas neku otvorenu funkciju u javascriptu koja zove taj ajax fajl ,onda ga ucitava uvek i stalno o tako dobijes output od ko zna koliko kb i vremenski sajt malo uspori
ICE
IcE  
 12.12.2016 u 00:40

Svakog dana sve vise napredujemo ,pomalo .jednog dana ce bude gotovo i online ... nakon 24 sata u nas solarni sistem ce uleti takozvani planet x ilitiga Nibiru i nas planet okupa meteorima velicine bagera i vece

Priloženi fajl : jjdewhfihwifqu.png (0.34 MB.)
FoX FoX   12.12.2016 u 00:52

↑ Šta bi ovo trebalo da predstavlja?
ICE
IcE  
 12.12.2016 u 01:02

pa neka strela prema gor
ICE
IcE  
 21.11.2018 u 20:27

Nakon dugoooooo vremena opet se zanimamo sa skriptama

Priloženi fajl : wheeled.png (0.05 MB.)
ICE
IcE  
 21.11.2018 u 20:30

malo svetlija verzija

Priloženi fajl : win.png (0.07 MB.)

Forum početna