PHP Playground
Forum Tehnologija WapMaster Sekcija

ICE
IcE  
 29.07.2013 u 00:24

ma cu ha hakujem pa si uzmem sta mi treba ko ce se muci sa kodiranjem grabbera imam i pametnija posla
Edy Edy   29.07.2013 u 00:27

Diversity (28.07.2013/22:24)
ma cu ha hakujem pa si uzmem sta mi treba ko ce se muci sa kodiranjem grabbera imam i pametnija posla
koga ćeš da hakuješ ? naš greber ili one koga smo grebovali
ICE
IcE  
 29.07.2013 u 00:40

ma samo cu udjem na tren da virnem kako izgleda original kod na ovom servisu kojeg ja koristim za konvertovanje u moje svrhe i namene ;)
Edy Edy   29.07.2013 u 00:48

Diversity (28.07.2013/22:40)
ma samo cu udjem na tren da virnem kako izgleda original kod na ovom servisu kojeg ja koristim za konvertovanje u moje svrhe i namene ;)
ma svi ti oni koriste ffmpeg php nema power za to ;) on je ionako TREBAO (naglašavam) da bude samo za obradu hajpertexta.. ionako su ga natrpali sa GDom i sličnim koji nije toliko vezan za njeg... a ne da dodaju i extenziju za obradu muzike
ICE
IcE  
 29.07.2013 u 00:51

pa ni nemora da bude php ,ja jesam obozavaoc php-a ali sam zadnjih 2 meseca ucio javascript,jquery,json,ajax i phyton tako da mi bilo koji od ovih savrseno odgovara da radim sa time nema problem
Edy Edy   29.07.2013 u 00:53

json nije programski jezik što njega ubaci u tu hrpu
ICE
IcE  
 29.07.2013 u 00:54

eto tako da bude veca i da vidim kolko znate xaxaxaxa ,polozio si
ICE
IcE  
 29.07.2013 u 05:31

Posto je moja tema xaxaxa mogu da spamujem ,malo sam kontao kako da napravim neku zezanciju za profil i nekako mi bilo najbolje da kopiram fejsov cover profil ,tako da sam resio dizajn i neke sitnice za db jos samo da napravim js/ajax aplikaciju za menjanje cover slike i avatara na mouse hover i bice pljunuti ko da mu je facebook cale xaxaxax

Priloženi fajl : profile_page.png (0.13 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
ICE
IcE  
 29.07.2013 u 05:38

Ako neko ima neku ideju sta bi jos mogo da turim u profil a da nije:
media blokovi koje kreira korisnik(to vec imam),dnd(i to vec imam),timeline(i to) ,pozadinska muzika(beskorisno jer svaki clan moze da u svoj blok koji kreira stavi mp3 ili video koji se mogu podese na autoplay )...sve ostale ideje dobro dosle.ako nekom treba ovakav cover (php kod,css) neka kaze pa cu da postavim skriptu (bez javascript/ajax aplikacije za update covera i avatara to skontajte/napravite sami kako vam odgovara)
Edy Edy   29.07.2013 u 11:45

previše opcija ako mene pitaš ne volim kad je nadžidžano.. .valjda za to ne volim fejs

Forum početna