Monk
Forum Zabava Serije

FoX FoX   19.12.2012 u 11:16

Sjajna serija

evo mali uvod za one koji nisu gledali ovu seriju i ne znaju o cemu se radi...

Priča o privatnom detektivu koji usprkos nizu svojih raznih fobija rešava najteže slučajeve.
Adrian Monk nekada je bio zvezda policije u San Franciscu, poznat po nekonvencionalnim metodama po kojima je rešavao slučajeve. I danas je on izuzetno sposoban slobodni detektiv, ali karijera mu je ugrožena njegovim strahom od bacila, velikih masa, malih mesta i gotovo svega drugoga. Taj se poremećaj kod Monka javio kad mu je ubijena supruga Trudy. Slučaj nikada nije razrešen i to ga proganja.
Kako bi se uspešnije borio protiv svoga poremećaja, Monk je angažovao medicinsku sestru Sharonu. Među njima se razvio odnos u kojem je Sharona postala Monkov dr. Watson. Kada policija ne uspe da razreši težak slučaj, nemaju drugog izbora nego obratiti se najsposobnijem čoveku za taj posao usprkos njegovim fobijama, no Monku to nije dovoljno. Ono što bi želeo više od svega jeste vratiti se na svoj stari posao, ali najpre se mora rešiti svojih fobija.

pa pogledajte ako vec niste,necete se pokajati jako je smesna i zanimljiva
chelios chelios   19.12.2012 u 11:37

gledao sam prvih desetak serija ,jes frajer uredan nema sta
Zvezdas Zvezdas   19.12.2012 u 11:48

Na kom je programu ta serija.
Stefanson Stefanson   19.12.2012 u 16:22

Nisam cuo za tu seriju
Edy Edy   19.12.2012 u 20:40

POGRESNO!! Monk nije dobio fobije zbog zenine smrti on je rođen takav autistican... to objasnjava njegovu izuzetnu inteligenciju... a slucaj sa njegovom zenom je jedini koji nikada nije rijsio mada ima sumnjivaca za to... i to tokom sezona sve cesce izuzetan momak
Edy Edy   19.12.2012 u 20:42

inace sam gledao bezbroj epizoda nisam sve ali jesam vecinu inace zadnja koju sam gledao je bila ona gdje on ide u meksiko tip nije nista pojeo ni okusio tih dana sto je bio tamo ukrali mu rezervu vode sto je ponio sa sobom a kao samo tu vrstu pije
Edy Edy   19.12.2012 u 20:44

malo mu je duze trebalo da rijesi slucaj posto je bio strasno zedan kako sam kaze da vidite kraj uskace u auto i putem objasnjava kako je rijesio slucaj policajcu sto trci za njim nije mogao da ceka da kupi onu njegovu jedinu vrstu vode sto pije
FoX FoX   19.12.2012 u 23:06

hahha monk je legenda a mislim da ide na Fox crime i Universal...ali ja je gledam na kompu
Edy Edy   19.12.2012 u 23:13

ide na nekom ma dobar je
FoX FoX   20.12.2012 u 19:06

ma odlican je juce sam gledao ja mislim najbolju epizodu serije bio neki zemljotres i ceo stan mu rasturen,haooos,a on ne podnosi haos i coveka je to toliko potreslo da je poceo da prica neki drugi jezik nalik kineskom ja sam pucao od smeha najjaci lik:tupavko:
ubacicu video kad budem imao net

Forum početna