Komedije
Forum Zabava Film

FoX   18.05.2021 u 00:31

Ja pustio "Coming to America 2" pre par meseci ali nisam daleko stigao. Prekinuo nakon par minuta Nekako mi bzvz. Odgledaću jednom.

Inače, odgledao sam Friday (1995)

Zaista, mnogo se najrazličitijih stvari može dogoditi između četvrtka i subote, pogotovo ako se nalazite usred ove urnebesne kvartovske komedije o besposličarenju kao stilu života. Jedan od najpoznatijih filmova koji su tematizovali život u crnačkim kvartovima...prikaži još
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   27.05.2021 u 00:25

Hahaha pogledao Thursday (1998)

Opis: Kejsi je bivši narkodiler iz Los Anđelesa koji se preselio u Hjuston da započne novi život, oženjen, na poslu arhitekte. Međutim, jedan od njegovih bivših saradnika sa ulice dolazi mu u posetu...

Dobar

7/10
FoX FoX   03.06.2021 u 00:12

Baš sam odgledao dosta dobrih komedija u nizu. Za prva dva, preporuka. Mada su i ostali ok.

Super Troopers (2001)
Policajcima malog američkog gradića savesno obavljanje "svete" dužnosti nije ni na kraj pameti, ali dobra zabava itekako jeste.

Dobaar! 8.5 / 10

Grandma's Boy (2006)

Kada njegov cimer potroši novac za stanarinu na kurve, Alex, 35-godišnjak čiji je posao da testira video igrice, mora da pronađe novo mesto za stanovanje. Nakon “susreta” sa mamom svog prijatelja, Alex je prisiljen da se preseli kod svoje bake.

hahahah Lud film totalno 8.5 / 10

Pineapple Express (2008)

Lenjivac koji redovno puši marihuanu, Dejl Denton (Set Rogen), ima samo jedan razlog da poseti svog podjednako lenjog dilera, Sola Silvera (Džejms Franko): da kupi travu, i to vrlo retku vrstu po imenu “Ananas ekspres”.

Onako. Može da prodje 6.5 / 10

Waiting... (2005)

Dean ima 22 godine i zaposlen je kao konobar u restoranu brze prehrane Shenaniganz. Njegova majka smatra da bi trebao biti ambiciozniji i kao uzor mu postavlja bivšeg školskog kolegu koji je nedavno diplomirao strojarstvo i odmah dobio izvrsno plaćen posao.

Ok film. 7 / 10
Edy Edy   12.03.2022 u 20:38

Deadpool 2 (2018)

Score: 4/10

I like Ryan Reynolds, I do, but man, do I dislike this movie.

The issue is that it is trying to be both funny and emotional at the same time, while failing to be either of those things. The end credit scene was somewhat interesting, not sure if I could call it funny though, so that made me give it a 5ish.

The number of references really shouldn’t be used as a basis for marking it as a ‘good movie’. That is the same reason why Ready Player One was popular, and the references were bad there too.

U won’t waste too much time on this on this, so yeah, not very funny, too many references, pretty bad movie, like they used the ‘I am dying, but I am Deadpool so I’ll die for literally 5 minutes with 10 different speeches in a row’ gag. It was extremely obvious, obnoxious, and a time waste. I would have given it a 4/10, maybe even a 3, if the end credits didn’t make fun of the movie itself, like a parody of this thing, that made me say ‘yeah, it was a mess, thanks for seeing the same thing I am’ and gave it a 5.
FoX FoX   12.03.2022 u 22:12

Gotovo. Ode nam edy u engleze  
FoX FoX   03.10.2022 u 19:38

Death at a Funeral (2007) 

Smrt na sahrani

Opis: Dostojanstveni ispraćaj voljene osobe eksplodiraće u urnebesni haos kada se romansa, ljubomora, zetovi i snaje, mračne tajne, dugogodišnje žudnje i besramno ucenjivanje međusobno sudare.

Dobar. Imao je potencijala da preraste u još veću ludnicu ali i ovako je ispalo ok.

Od mene 7.5/10
FoX FoX   20.11.2023 u 12:56

The Brothers Grimsby

Nobby Butcher (Sacha Baron Cohen) je fudbalski huligan i totalni idiot, iz Grimsbyja i ima 11 dece s Dawn (Rebel Wilson). On želi da se poveže sa svojim davno izgubljenim bratom Sebastianom Gravesom (Mark Strong), koji je postao jedan od najboljih špijuna MI6.

Najludja komedija koju sam do sad gledao Saša Baron Koen je luuuud!

Forum početna