Eurovision
Forum Zabava Muzika

FoX FoX   13.05.2022 u 11:36

Ja mislim da će pobediti UK iliti Engleska. 
Čisto sumnjam da će Ukrajina odneti pobedu. 
Cranium Cranium   13.05.2022 u 20:21

FoX (12.05.2022 / 22:18)
Bacio pogled na ovo drugo polufinalno veče zbog Katarakte... Hahahah biće zanimljivo ako udje u top 5  Mada to nije teško pored onakvih predstavnika. Da li
Ovi retosi iz benda Rasmus nisu pederi, znas kakva p**k je zena ovog pevaca sto ima kosu kao vrane. Hahahaha. Plavujka, isto u bendu nekom pevala, 300 godina nisam cuo o njoj. Ali da, j**es ti to ako se musko sminka. A pritom i izgleda kao derpe. Jednu jedinu poznatu pesmu imaju, i sto je najgore volim je. A sto se tice ostalih pedera... Ovi ostali, uzaaass. Najgori mi onaj jamame. Hahahahahaha. Rumun valjda. Ma meni je Ana bratina zesci. Zemlja gruva tek sada dobija malo vise paznje.
Cranium Cranium   13.05.2022 u 20:23

FoX (13.05.2022 / 11:36)
Ja mislim da će pobediti UK iliti Engleska.  Čisto sumnjam da će Ukrajina odneti pobedu. 
Pobedu odnosi Ukrajina mrtva 1 kroz 1. Cista politika. Satro solidarnost. Mozes misliti.
FoX FoX   13.05.2022 u 20:32

Cranium (13.05.2022 / 20:21)
Ovi retosi iz benda Rasmus nisu pederi, znas kakva p**k je zena ovog pevaca sto ima kosu kao vrane. Hahahaha. Plavujka, isto u bendu nekom pevala, 300 godina
Znam da nisu (nisam siguran za sve članove) ali izašli na scenu kao da jesu, posebno baja (valjda je baja) što svira gitaru i glavni baja bez majice 
Haahah i meni je to omiljena pesma, ako mislimo na istu, a verovatno da, mislim da smo je ranije spominjali - Livin in a World Without You (Jorg Schmid Remix) - mada je meni ovaj remix gotivan i već je 10-ak godina na fonu

Hahaha jamame  jest rumun. Užas. Ja kad sam video onog Australijanca sa noktima... Nije mi bilo dobro.
Imaš i onog debila u belom odelu, iz Izraela valjda. Katastrofa. Došao pa smara onog voditelja što liči na engleza

Dobra je Konstrakta. Svi iz regiona ispali

Ma čisto sumnjam da će Ukrajina pobediti. I da svi glasaju preko sms za njih, opet se žiri pita 50%.
Videćemo.
A i da pobedi, gde će se održavati kod njih sledeće godine?
Cranium Cranium   13.05.2022 u 21:21

FoX (13.05.2022 / 20:32)
Znam da nisu (nisam siguran za sve članove) ali izašli na scenu kao da jesu, posebno baja (valjda je baja) što svira gitaru i glavni baja bez majice  Haaha
Nenenene, mislim na ovu youtu.be/7gwO8-oqwFw Msm znam im par pesama, ali ovu jedinu volim. Znam i ovu tvoju, cuo sam je par puta.
Cranium Cranium   15.05.2022 u 01:05

Čestitke za ludaču našu, objasnila je neke stvari.

Pored ove političke malverzacije bude peta. A za Ukrajinu sam jednostavno znao da moraju slepci da dobiju. Gadi mi se što politika ulazi u sve pore. Nije fer uopšte prema drugim artistima, zašto idu na takmičenje ako se zna ko dobija? Pravednost? Ništa a?
FoX FoX   15.05.2022 u 01:07

Hahaha bilo je napeto. Očekivao sam da će UK tiktoker senzacija odneti pobedu. Nisam verovao da će na kraju pobediti Ukrajina ali ajd. Tako je to kad često na Evroviziji ne pobedi bolja pesma nego politika.
Ali eej, Srbija u top 5  Hahaha genijalno!
atom atom   15.05.2022 u 01:08

Tooo, vidimo se u Moskvi sledeće godine. Živeli
Cranium Cranium   15.05.2022 u 01:09

FoX (15.05.2022 / 01:07)
Hahaha bilo je napeto. Očekivao sam da će UK tiktoker senzacija odneti pobedu. Nisam verovao da će na kraju pobediti Ukrajina ali ajd. Tako je to kad često na E
Drugi put dobijaju evroviziju na rusofobiju. Strasno.
atom atom   15.05.2022 u 01:12

Cranium (15.05.2022 / 01:09)
Drugi put dobijaju evroviziju na rusofobiju. Strasno.
Ukrajinci misle da smo mi ispranog mozga... Kažu da im nije logično što toliko "volimo" ruse kada nemamo ništa slično njima...