Anime
Forum Zabava Serije

psy psy   31.03.2013 u 00:36

Zanima me ima li pristalica anima kulture na BF ? Gledam anima serije : Naruto, Black Batler, ONE PEACE , Pokemon , Bleach , Bakugan itd .. ima li vas anima likovi ?
Stefanson Stefanson   31.03.2013 u 01:01

Jedino od toga ponekad gledam Bakugana.
marun marun   31.03.2013 u 10:07

pokemoni , digimoni , dragon ball i beyblade su mi omiljeni
Edy Edy   31.03.2013 u 13:54

gleda prije 5 godina sad sam malo prerastao nekako za većinu dobro dodouše ako ufatim gokua na TVu ostavim iz radoznalosti inače ove sam sve zaboravio čudo pa niste stavili yugioh meni bio najdraži ooonda davno 200Xte
KinG KinG   31.03.2013 u 14:39

da yugioh sam gledo sa bratom... kad mi bilo dosadno....zanimljivo je... a gokua gledam i sad kad naletim...
marun marun   02.04.2013 u 08:02

e da yugi oh da to sam zaboravio...
MCR99 MCR99   02.04.2013 u 09:07

Kao i svi bio sam napaljen samo na yugio i naruto crtani. A pokemone sam gledo kad sam imo mozda 4-5t godina.
KinG KinG   28.06.2014 u 04:20

kako kad.. death note ubedljivo najbolja serija
Klichko357 Klichko357   28.06.2014 u 12:16

KinG (28.06.2014/02:20)
kako kad.. death note ubedljivo najbolja serija
death note je super anima tog tipa imas i MIRAI NIKKI meni je za niansu bolja al ti ako hoces pogledaj par ep pa ako ti se svidi svidi
atom atom   11.10.2015 u 15:48

Kakvi pokemoni hahhah sad cu vam napisati par anima za stariju publiku.

1.Highschool of the dead

Opis:Naziv je mozda malo glup ali anime nije,dakle anime prati Takasi Komurua koji je ucenik srednje skole Fudjimi.On ce sa jos par ljudi i medicinskom sestrom pokusati da pronadju spas od ljudi koji su zarazeni tajanstvenim virusom i koji su postali zombiji.

2.Gangsta
Opis:U kvarnom gradu, punom mafijaša, lopova, prevaranata, kurava i korumpiranih policajaca, žive dva čoveka koje zovu „Majstori“ – Nik i Vorik. Njih angažuju za obavljanje raznih poslova koji su previše prljavi i nelegalni čak i za ostalu bagru. Kada jednog dana preuzmu naizgled uobičajen posao istrebljivanja nove bande koja smeta kriminalcima starosedeocima, upliću se u nešto daleko komplikovanije.

3.Darker Than Black
Opis: Ovo je kao akciona sci-fi serija,samo nacrtana...i to vrlo dobro nacrtana.Tokio je okružen ogromnim zidom koji ga štiti od vanjskog sveta i opasnosti poznatije kao Paklena Kapija. Stvari nisu ništa bolje unutar zidina ovoga grada zbog Kontraktora, psihopatičnih ubica koji poseduju nadnaravne moći. Ove ubice moraju platiti ceh za korištenje svojih moći, ponekad u formi beznačajnih, običnih zadataka, a ponekad veoma bolnih (kao što je lomljenje prstiju). I dok njihove gadne moći gomilaju leševe, Kirihara Misaki i njen tim iz Javnog obezbeđenja stranačkih poslova bori se da reši slučajeve i dovede same Kontraktore u red. No, njihov zadatak nije lak; maskirana osoba sa kodom BK201 počinje da ubija Kontraktore i zadaje im mnogo problema. Ko je BK201? Kako se Kontraktori mogu zaustaviti? Šta znači pojavljivanje Paklene Kapije za sam Tokio i njegovo stanovništvo? Ne znate? Zanima vas? Pogledajte anime.

Forum početna