![]() | 10.07.2019 u 16:34 |
@Welicak94 Jesi gledao Dr. Stone? Valja li sta?

![]() | 10.07.2019 u 16:39 |
atom (10.07.2019/16:34)
Welicak94 Jesi gledao Dr. Stone? Valja li sta?

Cekam da izadju sve epizode, pa da pogledam.
![]() | 10.07.2019 u 16:44 |
Welicak94 (10.07.2019/16:39)
Nisam gledao Dr. Stone, ali Vinland Sagu sam stavio u Plan listu jos pre prikazivanja. Pocela je sa prikazivanjem pre neki dan, cini mi se da ce biti Vidim da se digao veliki hype za Dr. Stone. Ja pogledao trailer,i nisam nesto impresioniran.
![]() | 07.04.2020 u 21:51 |
Vinland Saga odgledana jos po zavrsetku prikazivanja, od mene dobila lagano 10/10. Anime prosto japi za Eng Dubom, ali to se nazalost nece desiti, jer koliko sam procitao, Funimation ne planira da otkupi seriju.
Dobar plot sa kvalitetnom animacijom i artstajlom.
Evo neceg sto sam pogledao relativno skoro:
Recovery of an MMO junkie
Zanr: Igra, komedija, romansa
Anime prikazuje Moriko Morioku, zavisnicu od MMO igrica, koja pritom ima 30 godina. Sama u sobi, po celu noc, bez posla i cilja igra onlajn igrice i to skrivena iza muskog lika u samoj igrici. Jednog dana sasvim slucajno u prodanivici susrece lika koji takodje igra tu istu igricu, ali ona jos uvek ne zna za to. Zanimljiva prica od svega 10 epizoda. Nazalost, prica i nije zavrsena jer se autorka razbolela i serijalizacija mange je zvanicno prekinuta, ali je svakako preporuka za pogledati. Ko voli rom-com, naravno.
Od mene: 7/10.
_____
Od noviteta Spring 2020, ovaj anime mi je privukao paznju:
Sing "Yesterday" for me
Bice za gledanje.
.gif)
![]() | 01.04.2022 u 22:09 |
Pogledao sam prvu sezonu One Punch Man. Dopala mi se,ismejao sam se dobro u par epizoda. Žao mi Genosa,uvek nadrlja a trudi se da impresionira Saitamu

![]() | 09.04.2022 u 01:39 |
nzm skoro nista o ovom fenomenu sem da njegovi fanovi sto se tice srpskih tinejdzera su ugl. zenskog pola i ugl. autsajderi tj diskriminisani ili izolovani, jbg. Mozda zvuci kao etiketiranje, predrasude, stereotipi itd ali provereno je tako
![]() | 10.04.2022 u 13:52 |
Nazalost jeste tačno @PARTYzan .
Elem, počeo je sa prikazivanjem koliko mi se čini zanimljiv anime:
Spy X Family
Po prvoj epizodi koja se prikazala juče (9. aprila) anime je dobio baš visoke ocene.
Privlači me radnja i dobar artstajl. Verovatno će biti i Eng Dub, tako da čekam da se lepo kompletira.
.gif)
![]() | 01.05.2022 u 16:44 |
Pojavio se novi anime film na Netflixu - "Bubble".
Film na kom su radili jedni od najpopularnijih autora pod okriljem Wit Studija, koji je poznat po animeu "Attack on Titan" i odličnim animacijama, što je i ovde slučaj. Zaista kvalitetna animacija. Direktor je Tecuro Araki (Attack on Titan), dizajn likova Takeši Obata (Death Note). Koliko mi se čini, iako anime ima ovakvu postavu, da priča i nije nešto, što ćemo znati kada pogledamo.
Evo trejlera i jednog kadra:
![]() | 27.06.2022 u 18:36 |
Opis: Juiči Katagiri je celog života imao finansijske probleme ali je uz pomoć svojih prijatelja naučio da sve gleda sa vedrije strane. Da bi ispunio obećanje, on je vredno radio kako bi mogao da ode na ekskurziju sa svojim prijateljima. Kada novac koji je ceo razred prikupio nestane, svi posumnjaju na njegova dva prijatelja koji su bili zaduženi za prikupljanje novca. Posle par dana Juiči i njegova ekipa dobijaju misteriozna pisma u kojima piše da hitno dođu na zadatu lokaciju. Kada su stigli, oni bivaju oteti i kasnije se bude u prostoriji u kojoj se nalazi tip maskiran u lika iz nekada popularne emisije. On im je rekao da jedno od njih ima veliki dug koji može da se isplati jedino ako svi zajedno odigraju jednu igru. Ova igra će testirati njihovu snagu i veštinu ali će ipak na najvećem testu biti njihovo prijateljstvo...
Anime je jako zanimljiv i napet. Ako volite Squid Game ovo je stvar koju morate da pogledate!
Gledaj: sub ili dub