FTP Search Engines
Forum Tehnologija Internet

Edy Edy   31.08.2013 u 19:51

Svi znamo šta je to Web/Internet/HTTP search engine ;) Ako ne znate to je tražilica koja indexira web stranica, i bazira se na principu hiperlinka koji povezuje web stranice jedna sa drugom... danas je to malo kompleksnije postalo ali to je suština Znate li jedan HTTP search engine? Ne znate? Jeste li ikad čuli za google? Eh... svi znamo koju ulogu Google, Yahoo, Bing i slični imaju na Internetu... Većina ljudi ne bi ni znali koristiti internet da nije Google-a ali vidite Google je tražilica koja indexira web stranice... faljovi drugog tipa nisu mu jača stran a;) nekad ćete naći putem googla stranice kao što su PDFi ili dokumenti koji sadrže tekstualni sadržaj (nekad i linkove), ali teško da ćete preko njega direktno naći neki fajl tipa ISO, rar i sl. Naravno zato imamo file sharing, ali šta ako biste mogli skidati fajlove jednostavije, brže, nalaziti ih lakše? Kada bi mogli doći do neke igrice velike 2 gigabajta i to u ISO fajlu kao slika orginalnog DVDa te igrice? ;) e to je moguće!
Edy Edy   31.08.2013 u 19:54

FTP search engine se ne zasniva na klasičnom indexiranju stranica jer je to gotovo nemoguće zbog načina na koji FTP radi i za šta je namjenjen... ali ipak imamo nekoliko dobrih FTP search engine na internetu pomoću kojih možete doći do mnogo dobrih fajlova, brzo i bez reklama (što mene najviše raduje) hoćete neke? Dva najbolja koje sam našao su filemare.com i mmnt.net ;) Slobodno ukucajte nešto tipa "Call of Duty" i pogledajte šta će vam izbaciti
Edy Edy   31.08.2013 u 20:00

Preporuka: čuvajte se virusa inače navalite i uživajte ;) imate doobar index igrica ovdje filemare.com/browse/str ... et.ru kad pređete ove javite ;) PS: ovaj server je malo spor, ako nađete brži javite
Cranium Cranium   31.08.2013 u 21:05

Meni trebaju muzicki albumi spakovani u zip.
Tommy Tommy   20.09.2013 u 04:54

cranium (31.08.2013/19:05)
Meni trebaju muzicki albumi spakovani u zip.
ukucaj ovo u google:
intitle:”index.of” (zip) “music”
umjesto music napiši ono što tražiš.

Forum početna