Fire Emblem
Forum Tehnologija PC

Edy Edy   05.09.2013 u 23:23

Mnogo dobra igrica Grafika? Nikakva ali nije grafika bitna jer igram onu verziju Sword - nešto - Već je bitna priča.. tako je dobra i zanimljiva da je za ne povjerovat igram čisto jer me zanima šta će da bude na kraju s likovima nešto tipa RPG-strategije ima i novija verzija msm da je izašla nedavno za 3DS platformu, može se igrati putem emulatora i tamo je grafika puno bolja ali počeo sam sa ovom nisma znao za tu ;) evo jedna slika iz igre (mnogo zanimljivo gledati zaplete kako se razvijaju jer si ti spasio tog i tog da ne umre)

Priloženi fajl : large.jpg (0.02 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Edy Edy   05.09.2013 u 23:32

evo slika i novije verzije sa boljom grafikom

Priloženi fajl : fire_embleo.jpg (0.03 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   06.09.2013 u 19:51

a sta se tacno radi u igrici? 3ds platforma:edyka: prvi put cujem :trazimm:
Edy Edy   07.09.2013 u 22:57

300 000 kopija prodato u svijetu većinom u japanu 3ds je konzola kao Play Station ali je prenosiva, nešto kao PSP ;) paa igrica je RPG-taktika... ti si kao taktičar-lik u igri i putuješ sa njima, čak se nekad okrenu ekranu i pričaju s tobom tipa: "Ooo, pa koliko dugo putuješ sa nama a ništa ne znam o tebi. Valjda ne voliš da pričaš puno, ha?" :xD mada ja sam to igrao više radi priče, zanimalo me kako će završiti, zanilmjivo mi bilo ;) iii eto taj taktičar naređuje likovima kako da se kreću koje napade da izvrše ovu što ja igram je 2d ;) ali ima novija koja je mix 2d-3d ;)

Forum početna