Vitez Apokalipse
Forum Zabava Film

atom atom   30.12.2013 u 15:38

Moja preporuka ;)

U ovoj futurističkoj akcionoj
priči Dolf Lundgren glumi
člana Templara po imenu Lukas,teško naoružanih
svetih ljudi koji čuvaju vrata pakla.Ukoliko se Sotona dokopa ključa koji su Templari čuvali,vrata pakla se otvoraju i sotonine
snage će krenuti u osvajanje Njujorka.Zli duhovi se oslobađaju, a sveštenici
moraju da se bore za dušu grada.

Žanr: Naučnofantastični

Uloge: Dolf Lundgren, Fransoa
Robertson i Rok Lafortun

Režija: Žan
Mark Piš
buRek buRek   30.12.2013 u 17:34

Glupost.
Glup film.
atom atom   30.12.2013 u 17:49

buRek (30.12.2013/16:34)
Glupost.
Glup film.
Bolje i to da gledam nego Turke.
Edy Edy   30.12.2013 u 20:09

Gledao sam film nekoliko puta. Nije uopšte loš. Mada, loš je naziv filma bolje bi bilo nešto kao "Zadnji templar" ili nešto na taj fazon slagalo bi se sa zadnjim dijalogom u filmu ;) ovako zvuči otrcano jeli ikad snimljen neki nastavak? mislim da bi baš vrijedilo snjimt nastavak sa istim glumcem da se malo opiše više njegova prošlost
atom atom   30.12.2013 u 20:53

Edy (30.12.2013/19:09)
Gledao sam film nekoliko puta. Nije uopšte loš. Mada, loš je naziv filma bolje bi bilo nešto kao "Zadnji templar" ili nešto na taj fazon slagalo bi se sa zadnjim dijalogom u filmu ;) ovako zvuči
Mislim da nije snimljen nastavak,ali film je odlican.Trebali su uraditi nastavak,i Konstantin je prej**en film,ali nema nastavak. Steta.
Edy Edy   30.12.2013 u 21:02

ahahaha odavde uzeo b92.net/tv/najava.php?id=2313 ? Jao tek sad skontao provale Ništa ovi sa b92 ne znaju radnja filma je prije 2000te kakav futuristički da mi je znati snimljen iste godine kada se i vrši radnja Kao drugo neće uopšte u osvajanje njujorka i neće snage sotone već sam Sotona Snage Sotone (Minion, po kome je film dobio ime) je taj kojeg pokušavaju uništiti glavni likovi
atom atom   30.12.2013 u 21:05

Pa pogodili su da je Templar hahaha
Edy Edy   30.12.2013 u 21:09

Šta se ustvari dešava:

U njuroku se vrši ikopavanje... misle da su naišli na neko značajno otkriće ispod samog Njujorka... kada ono, pronađu kostur koji nosi odoru Templara... eh sad, odakle jedan templar u americi? I to na stotine i stotine godina prije nego se uopšte znalo za ameriku? razumijete, kao prvo otkriće je da su templari znali za ameriku prije kristofera, vespućija i sličnih. Drugo: prije dolaska novog milenija dolazi budi se sila Sotone: Minion, koji pokušava svim silama da oslobodi svoga gospodara. I sa tim ciljem proganja u Njujorku ljude i traži taj ključ. A ključ ima arheologinja i onda dolazi glavni lik neka vrsta templara-vojnika-redovnika koji nosi željeznu rukavicu i probada mozgove (kao u zombija) i tako privremeno onesposobi miniona. On ne može biti ubijen, nego samo nađe novog domaćina. I tako se nastavlja priča i nastavlja i... neću da otkrivam dalje
atom atom   30.12.2013 u 21:17

Taj sledbenik Sotone ulazi u zadnji deo mozga i kontrolise ljude,pa tako taj lik mora da ih udari od pozadi da bi na kratko onesposobio sledbenika,dok on ne nadje novog domacina itd

Forum početna