FoX FoX   08.11.2014 u 05:24

Nisam mogao bolji naslov za ovu temu da smislim :xD
Vecina danas koristi android telefone,i vecina njih koristi fabricki ugradjene programe poput programa za kameru,poruke,pozive itd...vecina tih fabrickih programa i nema nekih posebnih opcija takodje fabricke aplikacije ponekad imaju i razne greske koje nije moguce popraviti jer ne postoji update za fabricki instalirane programe.
Ako zelite da zamenite ove programe bilo bi pozeljno da vam je telefon rutovan da bi mogli da onemogucite fabricku apk koju zelite da zamenite novom.Najbolji program za onemogucavanje fabrickih programa je Root app delete(placena verzija) kada udjete u ovu apk ,izaberete opciju -System apps i onda - junior mod(ova opcija nece obrisati zeljenu fabricku apk,vec ce je samo onemoguciti,privremeno,dok ne odlucite da ponovo omogucite izabranu apk).Kada onemogucite zeljenu apk(npr.apk za kameru) onda instalirate pro verziju kamere(mozete da birate,ima milion sajtova sa pro aplikacijama,ja koristim ovaj apkgalaxy.com/ )
Ja sam na svom Huawei G300 zamenio apk za snimanje glasa,apk za pozive(fabricka je radila toliko sporo ,cekao sam 1min da mi otvori listu poziva da bih nazvao nekoga sto je nezamislivo),takodje zamenio sam apk za poruke sa pro apk koja ima vise opcija i brze radi...
Ali ako necete da cackate sa rutovanjem i mozda imate ok fabricke programe,opet mozete nabaviti placene verzije aplikacija(sto znaci da ima vise opcija i takodje nema reklama i dosadnih pop-up poruka da kupite tu apk) , veliki izbor aplikacija i sve su placene verzije
Ja znam za ovaj sajt apkgalaxy.com/ a ako vi znate za jos neki,podelite
GrofTame   08.11.2014 u 14:47

gamehackerapk.com/index.xhtml
GrofTame   08.11.2014 u 14:48

androidgamehacks.info/website/
Cranium Cranium   09.11.2014 u 12:41

Ja kucam na guglu pa mi izbaci sajt gde ima ta plaćena aplikacija, mada uglavnom, nove aplikacije se pojave na apkgalaxy.

Forum početna