Cranium Cranium   11.11.2014 u 03:15

Air Supremacy je nešto najrealnije što sam igrao na telefonu a tiče se "dogfight-a" (naravno da ne mislim na borbe pasa, već je to vid borbe aviona u vazduhu) Grafika je fenomenalna, zvuk takodje, ako se ubrzate dovoljno,čućete kako se probija zvučni zid. Realistika je mnogo bolja nego u drugim avio simulacijama gde možete sve 4 uvis u da igrate. Ovde kontrolni sistem može biti tako zaj**an da se u sekundi strmoglavite ka dole. Naravno, možete da birate koju ćete kontrolu da koristite, realnu simulaciju gde u par poteza gubite pojam o vremenu i prostoru ili neku arkadu, poluarkadu itd. Brzina nije samo u brojkama km/h već se oseća u samoj igri. Čik izmanevrišite na maloj visini pri velikoj brzini. Malo sutra. Možete da izaberete autopilot ali to nije taj osećaj. Imate nekoliko tipova kamere, zasad se držim kamere iza aviona. Igrica je besplatna na google play, ali je dosta toga zaključano. Zamišljena je kao in-app purchase igrica ali i to se da zaobići ako znaš cake. Dostupno je mnogo misija i modova.

Campaign 1 (10 misija)
Campaign 2 (10 misija)
Challenges
Dogfight Missions
Survival
Free For All
Team Deathmatch
Capture The Flag
Defend The Base
Free Flight
Last Man Standing.

Što se tiče tipova aviona, ima dosta modela čiji nazivi nisu "licencirani" ali im je model isti kao kod originala i iz naziva se da zaključiti koji je koji. Ja sad igram sa F117A
Cranium Cranium   11.11.2014 u 03:28

A daaa, ima i multiplayer. Evo i screenshot glavnog menija

Priloženi fajl : screenshot.png (0.36 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
atom atom   11.11.2014 u 11:14

Moram probati tu igru,tražio sam nekoliko puta simulacije aviona ali su većinom bile bezveze
Cranium Cranium   11.11.2014 u 12:49

atom (11.11.2014/10:14)
Moram probati tu igru,tražio sam nekoliko puta simulacije aviona ali su većinom bile bezveze
Još je bagovita. Bar što se tiče otključavanja modova. Otključao sam prekjuče, jutros palim da opikam malo, zaključano sve. :-) Moram to da vidim kako da popravim. Da ne moram stalno da rutujem fon i kupujem full verziju preko freedom-a. Ostavlja mi posledicu freedom na google play store, nemogu posle da udjem na store jer mi poremeti sinhronizaciju pa moram i to da vraćam. Ne treba puno vremena ali smara
atom atom   11.11.2014 u 14:54

Auu ima 900 mb,nmg da skidam Možda skinem kad pređem Dead Space
Cranium Cranium   11.11.2014 u 16:34

Ima, 1,8 gb kad se otključa. :-) Provalio sam kako da vratim sve što sam otključao. Izbrišem folder games/revo koji se napravi ne znam ni ja zašto. Sad, nisam siguran da ako mi se ponovo zaključa a ja obrišem folder, da li mi se vraća i ono što sam prešao od misija. Po nekoj mojoj logici, ne
Cranium Cranium   12.11.2014 u 01:52

Odigrao prvu kampanju i sada počinjem drugu. Niiiiismo saaaaami u svemiru. Ahahahahahahahahaha. Koliko je zaj**ano igrati ovu igricu. Roj malih letećih tanjira se sjatio na mene, ne možeš izbeći. Ajd uspem nekako da ih poobaram sve, kad ono ogromni leteći tanjir počne da baca neka sranja i sprži me. :-)

Forum početna