Welicak94   19.02.2019 u 21:46

Ponovo sam instalirao Asphalt 9 i evo nalozio se na igricu
Mame im ga, cist "pay to win" fazon...
Moram da igram barem pola sata dnevno da bih eto mukotrpno sakupio neki blueprint za neki bolji auto.
Iste staze/trake igrao sam po 100x do sada, a presao sam svega 9% karijere... ima pun k istih trka sa drugacijim nazivima... Multiplejer ocajan, uvek te spoje sa nekim Lambordzinijem koji ima rejting 2500 dok ti recimo imas 1000 sa Micubisijem Lanserom... Ali evo koliko vec igram, uspeo sam otkljucam jedno 10-ak automobila
Svakako je bolja od NFS No Limits cije su trke jos besmislenije, traju po 20-30 sekundi a gubis po 2-3 minuta dok se nakupis nekih bodova, tokena ili sta znam vec...

Nerviraju me ove danasnje Android igrice jer je svaka na bazi tokena, bodova, novcica itd i vecno se sakuplja nesto i otkljucava nesto na kapljicu da bi posle 10 sati igranja uspeo da napunis soljicu radi jednog automobila (oruzja, ako je akciona igrica nbt)... I uvek nude gledanje video reklama kako bi uspeo da dobijes vec pomenutu "kapljicu"...
Naravno, uvek postoji nacin da to isto kupis za nekih 5-6$ i lepo se opremis. j**em ti ja takvu igricu.
Takodje, svaka igra/trka skida "benzin" kojih ima 6, a da bih dopunio jos benzina moram da gledam reklame ili da platim... na taj nacin usporavaju proces i teraju te da igras u prazno jednu istu igricu mesecima, da bi eto otkljucao nesto. Odvratno

Blueprint-e mi daju po njihovoj zelji i daju mi automobile koje oni zele... pa tako recimo, one najbolje automobile da bih otkljucao, vrv moram da igram jedno 2 godine
Jednostavno na Androidu nema dobre igrice.

CSR2 sam takodje bio instalirao, igrao sam 15min j**eni tutorijal... klikni ovde, otkljucaj ovo, da bih nadogradio ono... i tako sve u krug... da bih odigrao trku koja traje 20 sekundi... deinstalirao sam je a nisam ni presao tutorijal za jednu obicnu trkacku "drag" igricu... izem ti toliku mudrologiju radi jedne drag igrice. Uistinu, grafika je odlicna bila, ali toliko su smorili sa istim sistemom igranja (pay to win) koji je kod 99% aktuelnih u prodavnici.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   29.04.2019 u 19:31

Novi CS GO mod na CS Portable. Po meni najbolji mod koji sam igrao do sada. Ovo je inače u beta fazi,pa trrba još posla oko svega,ali ovo za početak je brutalno.

twistex twistex   09.11.2019 u 17:13

Od ovih sto ste spomenuli odigrah stick hero nekoliko stotina partija ali vidim nema nivoa i moz preskaces ono do prekosutra pa sam batalio a igrao sam samo jedno prepodne onda sam igrao tri dana mekoramu i prosao svih pedeset nivoa..zanimljiva igrica..lagana jeste mada priznajem da sam isao na youtube da vidim resenja za jedno tri nivoa
twistex twistex   09.11.2019 u 17:20

Inace sad se zanimam sa Flow water i
Connect Trees obe su na slicnu foru..treba da pronadjes/poslazes put od izvora vode do fontane/drveta..fine igrice..ova jedna bas krade vreme..skoro kad sam se vracao sa posla produzio sam jedno deset stanica od moje
FoX FoX   10.11.2019 u 02:53

twistex (09.11.2019/16:13)
Od ovih sto ste spomenuli odigrah stick hero nekoliko stotina partija ali vidim nema nivoa i moz preskaces ono do prekosutra pa sam batalio a igrao sa
Mekorama mi je možda i omiljena igrica za android mada mogu na prste jedne ruke da nabrojim igrice koje sam igrao

Ima super grafiku ali šteta što nema više nivoa.. Sad ću ponovo da je instaliram
twistex twistex   02.06.2020 u 13:04

atom (16.10.2018/12:54)
Evo jedne kul igre Ukoliko neko želi da pikamo dok ne izađe pubg lite,nek se javi da pravimo server sa password-om

youtube.com/wa
Hteo da preporucim ovu al vidim da ima ovde a ja ni ne videh da ima ovde..bolji sam lovac nego skrivac igram je vec nedelju dana
Welicak94 Welicak94   03.06.2020 u 20:03

Evo nakon godinu dana, u odnosu na moj post od februara 2019. godine, da vidimo koliko sam otkljucao u Asphalt 9
Poslednjih mesec dana igram malo aktivnije nakon pauze.

Imam 30 otkljucanih automobila, a karijeru sam presao 66%

Priloženi fajl : screenshot_20200603-173654.png (0.28 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
twistex twistex   04.08.2021 u 14:40

Igra li ko mach masters
Dajte joj sansu..meni posle par meseci igranja jos nije dosadila..
Welicak94 Welicak94   27.08.2023 u 23:20

2023.
Da vidimo napredak u igrici Asphalt 9.

96 otključanih automobila, level 16 od 18.
Makar je dobra relaksacija nakon posla.

Priloženi fajl : screenshot_2023-08-27-21-19-42-40_dac78dbb8b9d35e2ecbeaf4ec6ecff5b.jpg (0.59 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!

Forum početna