Linkin Park
Forum Zabava Muzika

FoX   10.09.2024 u 20:57

@cranium jel si video "novi" Linkin Park?
Meni se ne svidja... Bolje da su sahranili LP ili da su našli neki približan vokal.
Ovako... Ne svidja mi se kad Shinoda peva. Njemu, po meni, leži samo da repuje. Ovu novu što su našli, meh... Nit mi se svidja glas nit pevanje...
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   12.09.2024 u 21:37

A jesam, ne znam. Kontam da cu slusati, ali Linkin Park vise ne postoji sto se mene tice, trebali su ime da promene. Ali kontam i njih. Treba ziveti od necega, treba nastaviti sa zivotom. Sve su to muzicari koji ceo zivot zive za tu muziku i taj bend. Shinoda je osnovao Linkin Park, ne Chester. I ne moze da sahrani nesto u cemu je od 1996 godine. Ali imas clanova benda koji su napustili Linkin Park. Rob vise nije bubnjar, sto dovoljno govori da nisu svi bili za nastavak. 6 godina je bend bio na cekanju, sad izbacuju album koji se simbolicno zove "od nule". U sta ja ne zalazim, i ne verujem da je od nule. Jer iza sebe imaju sav marketing, svu podrsku warner recordsa i sav katalog na cemu ce prodati solidnih milion dva albuma. Ali sto se benda tice, mislim da vise nikada necemo cuti pesme slicne onim starim. Posebno sada kada imaju devojku u bendu koja je poprilicno mlaka za danasnji rok. Ne znam koliko pratis danasnju altermativnu muziku, ono je otislo u pm. Linkin Park danas bi bio cist pop medju ovom bolestinom koja se sada snima a zove se metalcore ili moderni rok. Ono u sta sam ja imao uvid je preagresivno, sto ova mala ne ume da iznese sigurno. Slusao sam te koncerte i sve, trudi se ali Chester je pevao glatko, ona se dere. Ne ume njegove pesme da iznese, mozda ce svoje izneti bolje. Videcemo.

Forum početna