Lisičja dolina...
Forum BF Zajednica O članovima

Cranium Cranium   10.06.2012 u 18:44

Vec decenijama trpi nekada mocna imperija zvana Lisichija dolina. Sada je to leglo placenika koje je uz sebe prikovao svemocni vladar zvani Crni. Nikada on nije bio potomak nekada slavne dinastije Lisichevic, na vlast je dosao majskim prevratom pre tacno 19 godina. Od tada se nashoj otadzbini crno pishe. Narod gladuje, placa zulum, da bi ovaj tiranin sebi gradio palate. DOSTA BREEEEE! Ja...grof Kranivoj Drugi Romanov, potomak cuvene ruske Dinastije Romanov, nekadasnji konjusar Nemanjicke loze se zavetujem, pozivam vas na ustanak protiv tirana!!! Necu se smiriti dok ga ne bacimo u okove. Ime njegovo je Blackfox, otidite mu u odaje zlatne, i pljunite mu koliko god minusa imate. Ne bojte se za zivote vase, ON SE STRAHOM HRANI! Imamo podrsku grofa Marija Marka Del Tintoreta iz Podgorice... On mu je desna ruka bio, dok mu se nije suprotstavio... SADA CHAMI U TAMNICI TAURUNUMSKE TVRDJAVE! Ali njegovi ljudi su uz mene, SKINIMO SA VLASTI AZDAJU, ustolicimo novog kralja. Mene!!!!! Axaxaxaxa.
Maxxxi Maxxxi   10.06.2012 u 18:50

hahahahahahahaahahahahha CRANA ZA CRALJICU!
Cranium Cranium   10.06.2012 u 18:55

Ti ne seri... hoces da ostanesh u tvrdjavi ili da te izvuchemo odatle?
Maxxxi Maxxxi   10.06.2012 u 19:06

Oprostite visosti da, da ostajem na dvoru-pod uslovom titula zamjenika kralja ipak sam ja ja, moja podrska kosta, nisam jeftina! Anarhija!
Cranium Cranium   10.06.2012 u 19:10

Uh...ja mislio trazices mi pare. DOGOVORENO! Ali da se zna ko je kralj, ipak sam ja bio konjusar Nemanjica. Axaxaxa. Od danas smo u ratu sa Blackfoxom. Prvi udar izvescu ja, a vi me sledite.
Maxxxi Maxxxi   10.06.2012 u 19:14

hahaha ih...zna se i koliki sam ja junak...e djeco moja,sve orden do ordena...
Cranium Cranium   10.06.2012 u 19:24

Maxxxi (10.06.2012/17:14)
hahaha ih...zna se i koliki sam ja junak...e djeco moja,sve orden do ordena...
Ahahaha. Podsetio si me na jedan vic... Prica deda Crnogorac unuku. Uhvatim ti ja Turcina, pa mu odsecem ruku, pa ga malo gazim, pa mu odsecem i drugu ruku. Pa ga pljunem i odsecem mu i nogu, pa ga pustim malko, pa mu odsecem i drugu nogu. Pita ga unuk. A GLAVU DJEDO? e glavu mu je vec neko odseka jado. Axaxaxa. Salim se ja malo, dobri ste Crnogorci, ali vas Milo malo uj**ao.
FoX FoX   10.06.2012 u 22:38

hhahhahha cran...ja sam mocniji od vas!Danas sam potpisao sporazum sa mojim saveznicima o prvom napadu na mog velikog neprijatelja zvanog Cranium.Sutra u zoru pocinje prvi napad
Cranium Cranium   11.06.2012 u 00:59

Ja sam grof Kranivoj Drugi Romanov! PUSHTUJ MOJU LOZU BEDNICHE AKO NAROD NECES. axaxaxa. Ma napadajte me opusteno. Iza mene je narod, a iza tebe su placenici koji bi ti se zavukli u dupe da mogu. (uuu ovo je dobro ispalo)
KinG KinG   11.06.2012 u 17:42

Ja Wozd KinG III Dajem pola svoje vojske onom ko me prvi pronadje i podmiti me sa 10k zlatnika(+)

Forum početna