CRNA RUZA
Forum Zabava Serije

Zvezdas Zvezdas   28.01.2016 u 14:58

Priložena slika:

Radnja serije odvija se u mestu Halfeti, kraj Šanlijurfe, i prati priču o dva zavađena brata, te ženi koja nakon otkrivanja surove istine mora da nastavi sa životom.

Najstariji sin u porodici Kendal uvek je bio ljubomoran na svog mlađeg brata Murata, i njegova je jedina želja da postane jedini naslednik i vođa porodice. Međutim, Kendal nema sina koji bi mogao produžiti njihovu vladavinu. Jedini sin kojeg ima je invalid. Ima dve žene, ali ne i sinove koji bi ga nasledili.

Njegov brat Murat ima četvoro dece. Muratov prvorođeni sin živi sa njegovim starijim bratom i ženom sa kojom je sklopio verski brak. Oni odgajaju njegovog sina, a zauzvrat se Murat seli u Istanbul gde vodi drugačiji život. Ima dve kćeri i sina sa svojom službenom ženom Ebru. Ebru ne zna za tajni život svog supruga i misli da je njen prvorođeni sin mrtav. Ona je daleko od sela i tamošnje tradicije.

Jednog dana Ebru dobija vest da je njen muž nestao u reci Eufrat, u Šanlijurfi. Tada se celi njen život menja i prinuđena je da se sama suoči sa istinom. Zaglavljena je između prve supruge svog muža, deteta za koje je mislila da ga je izgubila, ubice svog muža, njegovog brata Kendala i svojih kćeri koje su besne. Murat je izgubio sve što su posedovali, založio je i bankrotirao. Ebru je ostavljena sama, bez pomoći i novca, u surovom svetu laži.
atom atom   28.01.2016 u 15:12

Alahu Ekber
Zvezdas Zvezdas   28.01.2016 u 15:14

ahahaha a dobra je serija za sada kandil doveo i 3 zenu
Cranium Cranium   28.01.2016 u 15:20

Zaaaaaašto zvez? Zaaaaašto?????
Zvezdas Zvezdas   28.01.2016 u 15:22

Sta zasto? zasto gledam? pa tek bila pocela i ja rekoh ajd da vidim sta se dogadja i jbg,pocelo da se komplikuje,sada mene zanima kako ce da se resi ovo oko ibru
Cranium Cranium   28.01.2016 u 15:42

Ahahahahahahah, mislim da sam ovo već rekao ali nema veze. Zašto spominješ imena kad mi nemamo pojma ko je ko. Ja sam se pogubio kod treće rečenice.
Zvezdas Zvezdas   28.01.2016 u 15:45

hahaha pai ja sam u seriji ne znam ko je kome zena,rodjaka svalerka ,sin sve se iskomplikovalo,jedva sam uhvatio ko je kome sta a naj gore je sto serija ima 200 epizoda
Deus Deus   28.01.2016 u 16:37

AAAA jbt on ko moja baka gleda sve odreda pa cak i ta turska haha s*****
Zvezdas Zvezdas   30.03.2017 u 00:11

ZAVRSILA SE CRNA RUZA KONACNO

e sada da ostavim utisak o seriji kakva je bila i tako to pa da ostane zapisano vazno je napomenuti da sam seriju gledao godinu ipo dana oko 430 epizoda je imala,serija je mogla punoo ranije da se zavrsi da je nisu skratili na 20 minuta

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Ps: ako neko ne voli serije te vrste nemoraju spamovati po temi bzvz,nema smisla
FoX FoX   30.03.2017 u 00:14

Lepo si ispojlerovao seriju tako da neko ko bude hteo da je gleda unapred zna kako i sta ce se desiti Ne kapiram sta vam to znaci...ti i edy ste kao braca rodjena
Kao kad bih ja tebi preporucio neki film i unapred ti ispricao ko ce da prezivi ko ce da pogine itd...odvoji opis od radnje i to je to...radnju stavis u [spoiler]spoiler[ /spoiler] i odradio si dobar posao

Forum početna