Chuck(2007-2012)
Forum Zabava Serije

atom atom   26.06.2016 u 09:11

Priložena slika:

Chuck je americka sitkom komedija.
Chuck Bartowski (Zachary Levi) sa najboljim prijateljem Morganom Grimesom (Joshua Gomez), radi u prodavnici elektronike, a živi sa sestrom Ellie (Sarah Lanchester) i njenim verenikom.

Kada slučajno otvori e-mail pun tajnih šifrovanih poruka obaveštajnih službi, zapamti ih i time se nadhe u svetu zakulisnih i opasnih igara. I sada, umesto da se bori protiv kompjuterskih virusa, Chuck mora da se suoči sa ubicama i međunarodnim teroristima.

Sa svim vrednim tajnama, "zaključanim" u njegovoj glavi, postaje vredna vladina imovina pa John Casey (Adam Baldwin), iz Agencije za nacionalnu sigurnost, preuzima odgovornost zaštite, a Sarah Walker (Yvonne Strahovski), jedna od najboljih agenta CIA-e, postaje Chuckov partner i "devojka".

Njih dvoje glume par, a pravu istinu ne smeju da kažu nikome, čak ni svojim prijateljima i porodicama, kako ne bi ugrozili njihove živote.
FoX FoX   26.06.2016 u 09:44

Jao gledao sam par puta ovo na tv-u(avala ja msm) Zanimljiva serija...i pre par godina probao da je gledam ispocetka ali nisam mogao dalje od prve epizode...Mozda krenem opet
atom atom   26.06.2016 u 11:54

@FoX (26.06.2016/09:44)
Jao gledao sam par puta ovo na tv-u(avala ja msm) Zanimljiva serija...i pre par godina probao da je gledam ispocetka ali nisam mogao dalje od prve epizode...Mozda krenem opet
Zanimljiva je serija skroz ja poceo danas da gledam od pocetka posle duze godina.
Gendza Gendza   27.06.2016 u 00:49

dobra serija pratio jedno vreme

Forum početna